Αρχική > Featured > Τα μπισκότα που μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές – Δοκίμασέ τα, θα τα λατρέψεις!

Τα μπισκότα που μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές – Δοκίμασέ τα, θα τα λατρέψεις!

Ψάχνεις ένα σνακ γευστικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά σκέφτεσαι τις θερμίδες; Η Αλλατίνη έρχεται να σου λύσει τα χέρια με τη νέα σειρά μπισκότων Digestive Χωρίς Ζάχαρη, αφού η απόλαυση δεν είναι πια αμαρτία!

Επί δεκαετίες η μάρκα Αλλατίνη προσφέρει σε κάθε ελληνικό σπίτι προϊόντα υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα. Η Αλλατίνη παραμένει πιστή στην καλοσύνη, μία από τις διαχρονικές της αξίες που βρίσκεται στη βάση της σύγχρονης ισορροπημένης διατροφής. Καλοσύνη σημαίνει ποιότητα και θρεπτική αξία. Σημαίνει προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση με την ισορροπία και το μέτρο. Σημαίνει συνταγές γεμάτες γεύση και αρώματα. Σημαίνει αρετή, ορθότητα, υπευθυνότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον άνθρωπο.

Η νέα σειρά μπισκότων

Με βάση αυτές τις αρχές η σειρά προϊόντων Αλλατίνη παρουσιάζει τα νέα μπισκότα Digestive Χωρίς Ζάχαρη στη σειρά Goodness in Me που μπορείς να απολαμβάνεις, χωρίς ενοχές, κάθε στιγμή της ημέρας. Τα νέα μπισκότα εμπλουτίζουν τα ήδη διαχρονικά και αγαπημένα Digestive Κλασικά τα οποία ανανεώνουν την εικόνα τους και κυκλοφορούν σε ολοκαίνουρια συσκευασία.

Τα μπισκότα Αλλατίνη Digestive, φτιαγμένα με αλεύρι Ολικής Άλεσης, αποτελούν ιδανική πηγή φυτικών ινών. Μπορείς να τα απολαμβάνεις από το πρωί με γάλα, τυρί ή γιαούρτι, καθώς και να τα χρησιμοποιείς ως βάση για γλυκές, και όχι μόνο, δημιουργίες.

Η οικογένεια προϊόντων με την υπογραφή Αλλατίνη εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας ποικιλία επιλογών που καλύπτουν κάθε σύγχρονη καταναλωτική διατροφική ανάγκη.

Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος καλοσύνη.