Αρχική > Featured > Τα καλύτερα προϊόντα κατά του φριζαρίσματος για κάθε ανάγκη των μαλλιών

Τα καλύτερα προϊόντα κατά του φριζαρίσματος για κάθε ανάγκη των μαλλιών

Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει μια καλή μέρα για τα μαλλιά, όσο αυτή η φοβερή λέξη που αρχίζει από “φ”. Το φριζάρισμα μπορεί να κάνει τα λεία και λαμπερά μαλλιά σας να φαίνονται απεριποίητα από τη μια στιγμή στην άλλη. Στη μάχη ενάντια στο φριζάρισμα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι ακριβώς το προκαλεί.

Ως καθολική επιστημονική αρχή, η υγρασία «ταξιδεύει» πάντα από περιοχές με υψηλή συγκέντρωση σε περιοχές με πιο χαμηλή. Έτσι, όταν υπάρχει υγρασία στον αέρα, θέλει να μετακινηθεί σε ένα μέρος όπου υπάρχει λιγότερη, δηλαδή στο εσωτερικό των μαλλιών σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υγρές καλοκαιρινές μέρες και ο βροχερός καιρός ισοδυναμούν με το φριζάρισμα. Και αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα που διατηρούν τα μαλλιά ενυδατωμένα εστιάζουν στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος.

Ωστόσο, δεν πρέπει να το παρακάνουμε όταν πρόκειται για προϊόντα κατά του φριζαρίσμτος. «Η υπερβολική υγρασία στον αέρα μπορεί να προσκολληθεί στο ίδιο το προϊόν, ειδικά αν χρησιμοποιείτε πολλή ποσότητα, αφήνοντας τα μαλλιά να φαίνονται λιπαρά», προειδοποιεί ο hair stylist John Mouzakis, συνιδιοκτήτης του 3rd Coast Salon στο Σικάγο.

Παρακάτω βρήκαμε τα καλύτερα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Το βραβευμένο

(Διεθνή Βραβεία Ομορφιάς 2013 του περιοδικού ELLE)

Moroccanoil Frizz Control
Για χοντρή τρίχα
L’ Oreal Tecni Art Liss Control +
Καλύτερο σε μορφή σπρέι
Keune Style Humidity Shield

Προστασία από τη θερμότητα
Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion
Το καλύτερο serum
Schwarzkopf Professional OSiS+ Glamination Smooth Polish Elixir
Για ανάλαφρη αίσθηση
System Professional Fibra LuxeOil Light Oil Spary