Τα υπερβολικά μακριά μαλλιά χρειάζεται κόπος για να τα αποκτήσεις και πολλή φροντίδα για να τα διατηρήσεις. Αλλά όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι τα μαλλιά μας να μας περιβάλλουν σαν θερμαινόμενη κουβέρτα -ιδρώνουμε και μόνο που το σκεφτόμαστε!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε αυτά τα 5 χτενίσματα που κρατούν τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και τους ώμους μας.

1. Ψηλή αλογοουρά

Το πιο κλασικό καλοκαιρινό χτένισμα ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Τραβήξτε τα ψηλά, πάνω από την κορυφή του κεφαλιού σας για να υιοθετήσετε το look της Beyoncé.

2. Χαμηλή αλογοουρά


Με τη χωρίστρα στη μέση και όλα τα μαλλιά πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά, αυτό το χτένισμα απαιτεί μηδενικές δεξιότητες! Απλά χρησιμοποιήστε μια χτένα για να χωρίσετε τα μαλλιά σας και στερεώστε χαμηλά με ένα λαστιχάκι.

3. Μαλλιά προς τα πίσω

Αυτό το χτένισμα γίνεται πολύ γρήγορα το καλοκαίρι. Εάν τα μαλλιά σας είναι ήδη βρεγμένα από την πισίνα ή απλώς θέλετε να αποφύγετε το φριζάρισμα, απλώστε λίγο gel στις παλάμες σας και εφαρμόστε από τις ρίζες ως τις άκρες.

4. Χαλαρή πλεξούδα στο πλάι

Ιδανικό χτένισμα για μαλλιά κατευθείαν από την παραλία. Μια χαλαρή πλεξούδα στο πλάι απομακρύνει τα μαλλιά από τους ώμους σας, ενώ το αλμυρό νερό βοηθά να κρατήσει τα πάντα ανέπαφα.

5. Εναλλακτική αλογοουρά

Έτσι θα αναβαθμίσετε την κλασική αλογοουρά σας! Μία λεπτή πλεξούδα στο κέντρο του κεφαλιού, εκεί που συνήθως κάνουμε τη χωρίστρα, αποτελεί την hot τάση του καλοκαιριού. Απλά δοκιμάστε το!

από Μαρία Ιωαννάτου