Αρχική > Featured > «Τα Φιλαράκια»: 25 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο – Ειδική προβολή για τους φαν της σειράς

«Τα Φιλαράκια»: 25 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο – Ειδική προβολή για τους φαν της σειράς

Ήταν Σεπτέμβριος του 1994, όταν μια παρέα 30αρηδων και οι ζωές τους εισέβαλαν στην αμερικανική οικογένεια και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο από την μικρή οθόνη. Φέτος συμπληρώνονται 25 ολόκληρα χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» που έμελλε να γράψει ιστορία στην τηλεόραση παγκοσμίως.

Ειδική προβολή σε σινεμά των ΗΠΑ

Η σειρά «Τα Φιλαράκια» που έχτισε μια λαμπρή καριέρα για τους περισσότερους από τους πρωταγωνιστές της, συμπληρώνει 25 χρόνια από την πρεμιέρα και φυσικά οι υπεύθυνοι της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν παραπονεμένους τους φανατικούς θαυμαστές της.

Σε μια ειδική προβολή οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα «χορταστικό» αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών. Το ειδικό πρόγραμμα θα βγει στις αίθουσες για τρεις ημέρες και θα προβληθεί σε 1.000 κινηματογράφους στη χώρα στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου. Σε κάθε βραδιά οι υπεύθυνοι έχουν προβλέψει να προβάλλουν τέσσερα επεισόδια από τη σειρά, αλλά και υλικό που δεν έχει προβληθεί ποτέ στο παρελθόν και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές των συνδρομητών του Netflix μέχρι και σήμερα, ενώ ανακηρύχθηκε ως η δημοφιλέστερη στο διαδίκτυο για τους Βρετανούς χρήστες.