Αρχική > Featured > Τα Facebook Café είναι γεγονός! Με δωρεάν καφέ και συμβουλές για διατήρηση απορρήτου

Τα Facebook Café είναι γεγονός! Με δωρεάν καφέ και συμβουλές για διατήρηση απορρήτου

Είναι σημαντικό να νιώθεις ασφαλής με την κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων σου γιατί μιλάμε για τη ζωή σου, όπως και να έχει. Το Facebook είναι μια ευαισθητοποιημένη πλατφόρμα που «μάχεται» υπέρ της ψηφιακής ιδιωτικότητας των χρηστών του. Έτσι, «ψήνει» έναν καφέ για να τα πούμε!

Για ένα σύντομο διάστημα περίπου δέκα ημερών (28 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου) τίθενται σε λειτουργία πέντε Facebook Cafe στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο, το Μπράιτον και το Κάρντιφ, στα οποία οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ένα «τσεκάπ» ιδιωτικότητας και να απολαύσουν έναν καφέ με τα έξοδα καλυμμένα.

Πού θα ανοίξουν τα Facebook Cafe

Αυτά τα καφέ θα υπάρχουν για λίγο καιρό μόνο και θα φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις άλλων καφέ: στο The Attendant στο Λονδίνο, στο Takk στο Μάντσεστερ, στο The Flour Pot Cafe στο Μπράιτον, στο Union Brew Lab στο Εδιμβούργο και στο Coffee Barker στο Κάρντιφ. Σε κάθε ένα από αυτά τα καφέ θα υπάρχει ένδειξη Facebook Cafe – σε μαύρο ή γκρι – πάνω στους πάγκους, πάνω από τις πόρτες και στις βιτρίνες.

Θα προσφέρονται συμβουλές στους παρευρισκόμενους όσον αφορά στις ρυθμίσεις απορρήτου, ενώ παράλληλα θα παρέχεται δωρεάν καπουτσίνο ή αμερικάνικος καφέ ή τσάι με μέντα στους πελάτες.

Θα θυμίζουν pop-up καφέ

«Στα pop-up καφέ μας μπορείς να πάρεις βοήθεια ή συμβουλές για το πώς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις απορρήτου σου. Και όλο αυτό, στο χρονικό διάστημα απόλαυσης του καφέ σου», είπε ο Στιβ Χατς, αντιπρόεδρος Facebook Βόρειας Ευρώπης. Κατά το Facebook, πάνω από το ένα τέταρτο των χρηστών του στο Λονδίνο δεν έχει επίγνωση για σχετικά θέματα.