Αρχική > Cinema > Συντονιστείτε με το Infowoman και δείτε «ζωντανά» το κόκκινο χαλί και την απονομή των βραβείων Οσκαρ!

Συντονιστείτε με το Infowoman και δείτε «ζωντανά» το κόκκινο χαλί και την απονομή των βραβείων Οσκαρ!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά της 92ης τελετής για την απονομή των βραβείων Όσκαρ 2020 έχει ξεκινήσει και το infowoman.gr θα ξενυχτήσει προκειμένου να σας μεταδώσει τα πάντα!

Συντονιστείτε μαζί μας από τις 00.00 τα μεσάνυχτα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου, δείτε φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί, διαβάστε όλα τα νέα αναφορικά με τις στιλιστικές επιλογές των διάσημων ηθοποιών και σχολιάστε μαζί μας!

Δύο ώρες αργότερα στις 03.00, η συντακτική ομάδα του Infowoman θα είναι και πάλι παρούσα για να σας μεταδώσει όλα τα κινηματογραφικά βραβεία!

Σημειώστε πως η φετινή τελετή των Οσκαρ 2020 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά για ακόμη μία χρονιά από την Cosmote ΤV την Κυριακή στις 03:00.

Τα σημαντικότερα βραβεία του κινηματογράφου έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς η τελετή, θα μεταδοθεί ζωντανά, τόσο από το COSMOTE CINEMA OSCARS, όσο και από το COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Ταυτόχρονα, στο COSMOTE CINEMA 1HD οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την πρωτότυπη μετάδοση.

Η COSMOTE TV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και ένα από τα 18 παγκοσμίως που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.

Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει από τις 23:00 και μέχρι λίγο πριν από την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater. Η σύνδεση με το κόκκινο χαλί θα γίνει μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS, κατά τη διάρκεια της εκπομπής OSCARS’ NIGHT.