Θα χρειαστείτε:
- 6 κουταλάκια ελαιόλαδου
- 4 μεγάλα κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 4 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
- 4 -5 φλιτζάνια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κιλό κιμάς
- σκόρδο
- 3 φύλλα δάφνης
- Δεντρολίβανο
- 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
- 2 φλιτζάνια κόκκινο κρασί
- 1 μπαγκέτα ολικής αλέσεως, φέτες
- φέτες τυριού επιλογής σας
Ας ξεκινήσουμε!
- Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
- Σοτάρετε τα μανιτάρια ελαφρά και προσθέστε τα στα κρεμμύδια.
- Προσθέστε 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί στο μείγμα κρεμμυδιών/μανιταριών.
- Βράστε τον κιμά με τα καρυκεύματα, όπως το κάνετε συνήθως.
- Προσθέστε το άλλο φλιτζάνι κόκκινο κρασί και αφήστε να πάρει μια βράση.
- Ενώστε τον κιμά με τα κρεμμύδια/μανιτάρια.
- Αλείψτε με ελαιόλαδο το τυρί και τοποθετήστε το κομμένο σε φέτες τυρί στην κορυφή της σούπας.
- Ψήστε λίγο ακόμα για να λιώσει το τυρί.
- Τοποθετήστε φέτες μπαγκέτας πάνω από τη σούπα και σερβίρετε.
Καλή όρεξη!
Google News