Συνταγή για μπισκότα του πάθους, Red Velvet!

%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%ac%ce%b8%ce%bf%cf%85%cf%82-red-velvet0

Μπισκότα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου!

Πάμε να τα φτιάξουμε!

Θα χρειαστείτε:

– 2 3/4 φ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

– 1/3 φλιτζάνι κακάο (χωρίς ζάχαρη)

– 1 1/2 κ.γλυκού μπέικιν πάουντερ

– 1/4 κ. γλυκού αλάτι

– 1 φ. βούτυρο

– 1 1/4 φ. ζάχαρη

– 2 μεγάλα αυγά

– 2 κουταλιές της σούπας κόκκινο χρώμα τροφίμων

– 1 κ. σούπας βανίλια

– 3/4 φλιτζανιού βουτυρόγαλα

– 1 πακέτο τυρί κρέμα

Ας ξεκινήσουμε!

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Στο μεταξύ, ανακατέψτε αλεύρι, κακάο, μπέικιν, σόδα και αλάτι σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη.
  3. Χτυπήστε το βούτυρο -με ένα ηλεκτρικό μίξερ χειρός-μέχρι να γίνει κρέμα.
  4. Προσθέστε τα αυγά, τη βανίλια, το χρώμα.

    Προσθέστε το αλεύρι με τα άλλα υλικά του 2ου βήματος, εναλλάξ με το βουτυρόγαλα.

  5. Ήρθε η  ώρα. Φτιάξτε μπισκότα και απλώστε τα πάνω σε μια λαδόκολλα.
  6. Ψήστε για 10-15 λεπτά.
  7. Απλώστε πάνω από κάθε μπισκότο το γλάσο που ακολουθεί ή ρίξτε απλά ζάχαρη άχνη!

Για το γλάσο

– 1 πακέτο τυρί κρέμα,

– 1/2 φλιτζάνι βούτυρο

– 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

– 1/2 κουταλάκι της σούπας αλάτι

– ζάχαρη άχνη

Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, κτυπήσετε το τυρί κρέμα, το βούτυρο, τη βανίλια και το αλάτι σε μέτρια ταχύτητα για 1 λεπτό. Προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη άχνη, μέχρι να γίνει όσο γλυκό θέλετε!

Σχετικά Άρθρα
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σιροπιαστά “στραβά”: Το σαρακοστιανό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Σιροπιαστά στραβά: Το παραδοσιακό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%80%cf%85%cf%81%cf%89%cf%840
Φτιάχνουμε χειροποίητο γλυκό, σπυρωτό χαλβά σε 15′
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του