Τζένιφερ Άνιστον: Επιτέλους, αποκαλύπτει τη συνταγή της σαλάτας που έτρωγε κάθε μέρα για 10 χρόνια

Πριν λίγους μήνες είχε γίνει χαμός με την αποκάλυψη πως η Τζένιφερ Άνιστον όταν πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια, έτρωγε κάθε μέρα για 10 χρόνια την ίδια σαλάτα που την κρατούσε σε φόρμα.

Μάλιστα, η συνταγή είχε γίνει viral και όλοι μιλούσαν για την περίφημη σαλάτα της ηθοποιού. Κι έρχεται τώρα, η Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει την αληθινή συνταγή της σαλάτας, αφού αυτή που είχε διαδοθεί στο διαδίκτυο ήταν ψεύτικη.

Η συνταγή της περίφημης σαλάτας

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Today περιέγραψε λεπτομερώς την αγαπημένη της σαλάτα, η οποία έχει ως βάση το μαρούλι Βοστώνης (βουτύρου).

“Δεν είμαι οπαδός της ποικιλίας Romana”, εξήγησε η Aniston. “Μου αρέσει να βάζω μερικά μανιτάρια. Λατρεύω τα λαχανάκια. Λατρεύω λίγη ντομάτα. Αβοκάντο, ελιές Καλαμών, πάντα λίγο τυρί – ποτέ δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το τυρί μου. Θα έχω φέτες παρμεζάνας, πεκορίνο… φέτα… ή όλα αυτά!”

Η Άνιστον ολοκληρώνει τη σαλάτα της με αμύγδαλα ή ηλιόσπορους για τραγανή γεύση και ένα αυγό κομμένο ή ποσέ για πρωτεΐνη.

Όσο για το ντρέσινγκ, εξαρτάται από την ημέρα. Συνήθως επιλέγει λάδι και ξύδι ή βινεγκρέτ, αλλά αν είναι Σαββατοκύριακο, μπορεί να βάλει ranch.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με τα τρόφιμα και βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου!

Ελένη Πετρουλάκη: Αυτό είναι το απογευματινό της σνακ για να παραμένει σε φόρμα

Είναι το τακτικό ζύγισμα ο δρόμος για να πετύχουμε το βάρος που θέλουμε;

Σχετικά Άρθρα
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σιροπιαστά “στραβά”: Το σαρακοστιανό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Σιροπιαστά στραβά: Το παραδοσιακό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%80%cf%85%cf%81%cf%89%cf%840
Φτιάχνουμε χειροποίητο γλυκό, σπυρωτό χαλβά σε 15′
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του