Το τέλειο βραδινό: Φτιάχνουμε εύκολα noodles με λαχανικά!

Ένα ταξίδι στην μακρινή Κίνα φαντάζει λιγάκι δύσκολο. Καθόλου δύσκολο, όμως δεν είναι να φέρουμε τις γεύσεις της και το άρωμά της στην κουζίνα μας.

Tα noodles αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα στο κινέζικο μενού, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα στο μαγείρεμα. Είναι θρεπτικά, χωρίς πολλές θερμίδες και συνδυάζονται ιδανικά με τα φρέσκα λαχανικά της μεσογειακής κουζίνας. Ειδικά το καλοκαίρι!

Τι θα χρειαστείτε
  • 1 πακέτο noodles (κινέζικα ζυμαρικά)
  • 3-4 καρότα που έχετε βράσει προηγουμένως
  • 1 φλιτζάνι φασολάκια
  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια, που θα κόψετε σε μακριές, λεπτές λωρίδες
  • 2 κούπες καλαμπόκι
  • 1 κόκκινη πιπεριά μεγάλη
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 1/2 φλιτζάνι μανιτάρια φετούλες
  • 4 κ.σ. σόγια
Εκτέλεση

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα noodles σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας, προσθέτοντας 2 σταγόνες λάδι για να μη κολλήσουν και σουρώνουμε.

Σε αντικολλητικό σκεύος με 2 κουτ. σούπας λάδι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να ξανθήνει, προσθέτουμε καρότα, πιπεριά, μανιτάρια, φασολάκια και κολοκυθάκια και τα ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα noodles ανακατεύουμε καλά να ενωθούν με τα λαχανικά, προσθέτουμε τη σόγια και ανακατεύουμε.

Σερβίρετε το πιάτο σας ζεστό.

Διαβάστε ακόμα:

Χαρμόσυνες καμπάνες στη Φθιώτιδα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία καλωσορίζει έναν νέο Άγιο

Πεθερά πήγε στον γάμο του γιου της ντυμένη …νύφη (εικόνες)

«Ακριβό μου, σουβλάκι»: Σε ποιες περιοχές έχει ξεπεράσει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Σχετικά Άρθρα
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον Αντώνη Φώσκολο
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον σεφ Αντώνη Φώσκολο
%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b40
Συνταγή για παραδοσιακές, μελωμένες δίπλες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του