Οι καλές τηγανητές πατάτες είναι τραγανιστές και γερές. Για να έχετε σίγουρη επιτυχία, μπορείτε να τις αφήσετε μισή ώρα πασπαλισμένες με λίγο αλάτι. Μετά στεγνώστε τις με ένα πανάκι και θα είναι έτοιμες για τηγάνισμα!
Διπλοτηγανίστε τις πατάτες σε διαφορετικές θερμοκρασίες για να τις κάνετε πιο «κρουστές» εξωτερικά και πολύ μαλακές στο εσωτερικό τους.
Μετά το πρώτο δυνατό τηγάνισμα, βάλτε τις για κάποια ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια τηγανίστε τις.
Αυτό κάνει την ψίχα να σκληρύνει και τις πατάτες ακόμα πιο τραγανές!
Δοκιμάστε τες!
Πεντανόστιμο κέικ κάστανο με μαύρη ζάχαρη και μέλι
Ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο – Το γρήγορο σνακ για το γραφείο
Ριζότο με παρμεζάνα και μπέικον – Έτοιμο σε λιγότερο από 30 λεπτά!
Τα Άνω Δολιανά είναι ένας οικισμός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ακόμη και τον χειμώνα…
Με ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Ιανουάριο του 2004, καθιερώθηκε η 27η Ιανουαρίου ως η…
Τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της για αυτό το σαββατοκύριακο αναγκάστηκε να ακυρώσει η Άννα Βίσση. Η…
Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά «Το τίμιο μπορντέλο» γίνεται, για πρώτη φορά, θεατρικό έργο από…
Η φετινή είναι η χρονιά της για την Κλέλια Ανδριολάτου. Η νεαρή ηθοποιός έκανε το…
Προτού οι κριτικοί κινηματογράφου και οι κουλτουριάρηδες σινεφίλ πέσουν να με φάνε γι’ αυτά που…