Τα μήλα έχουν πολλά να προσφέρουν στον οργανισμό μας. Όπως ακριβώς και το ξύδι που προέρχεται από αυτά! Το ξύδι από μηλίτη ή αλλιώς μηλόξυδο μας προσφέρει πολλά και μας βοηθά και να αδυνατίσουμε!
Ναι, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες τονίζουν τα θετικά αποτέλεσματα που έχει η κατανάλωση μηλόξυδου στην απώλεια βάρους, ειδικά στην περιοχή γύρω από την κοιλιά και τα πόδια!
Ένα από τα συστατικά του είναι το ακετικό οξύ, το οποίο βοηθάει στη μείωση του σωματικού βάρους, στοχεύοντας ειδικά στο λίπος γύρω από την κοιλιά, τη μέση και τα πόδια. Οπότε δοκιμάστε το σήμερα με τη σαλάτα σας και δε θα χάσετε!
Υλικά:
450 γρ. λάχανο λευκό, κομμένο πολύ λεπτά
1 μήλο, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές μηλόξυδο
1/4 της κούπας λάδι
4 μπριζόλες, όχι πολύ λεπτές
2 κουταλάκια σπόρους μάραθου
2 κουταλιές φρεσκοκομμένος μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ανακατέψτε το λάχανο, το ξύδι, το μήλο και 2 κουταλιές λάδι. Αλατοπιπερώστε και αφήστε να καθήσει για λίγο, ανακατεύοντας σταδιακά. Στο μεταξύ σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρέψτε τις μπριζόλες στο υπόλοιπο λάδι, γυρίζοντάς τις μια φορά για γίνουν καλά και από τις δυο πλευρές, προσθέτοντας παράλληλα τον μαϊντανό και τον μάρθο. Σερβίρετε τις πάνω στο μείγμα με το λάχανο και γαρνίροντας με τον υπόλοιπο μαϊντανό!
Μπριζόλες χοιρινές με θυμάρι και ρύζι. Plus: Βελτιώνει το θυμάρι την στοματική υγιεινή;
Χοιρινές μπριζόλες με κάππαρη και μέλι
Χτένια με σάλτσα από μηλόξυδο. Plus: Πόσο καλό μάς κάνει το μήλο, τελικά;
Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του
Google News