Η Μυρτώ Αλικάκη μάς δίνει τη συνταγή για το υπέροχο και εναλλακτικό σουφλέ της

Η Μυρτώ Αλικάκη ανήκει στις γυναίκες της showbiz που περνούν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις συνταγές που δοκιμάζει κατά καιρούς.

Αυτή τη φορά η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε να μας δείξει το… εναλλακτικό σουφλέ της με κολυκύθια και τυρί φέτα. Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, αφού όπως γράφει η ίδια είναι έτοιμη μόλις σε 40 λεπτά και τα υλικά που χρειάζεστε, τα έχετε όλα στο σπίτι σας!

«Σουφλέ κολοκύθι! Δύο κολοκύθια μεγάλα τριμμένα, ένας χυλός (μισό φλυτζάνι αλεύρι, ένα αυγό και γάλα όσο χρειάζεται) τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε τυρί φέτα και γκούντα, πιπέρι, λαδώνουμε ένα πυρέξ, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 40 λεπτά! Αυτά είχα, αυτά χρησιμοποίησα κι ευτυχώς πέτυχε!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχετικά Άρθρα
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον Αντώνη Φώσκολο
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον σεφ Αντώνη Φώσκολο
%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b40
Συνταγή για παραδοσιακές, μελωμένες δίπλες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του