Φτιάχνουμε στο πι και φι σπιτικά τρουφάκια σοκολάτας μόνο με 3 υλικά – Δεν χρειάζονται ψήσιμο!

Κατά καιρούς σας έχουμε δείξει αρκετές συνταγές με μπισκότα. Σήμερα παίρνουμε τα αγαπημένα μας μπισκότα και τα μετατρέπουμε σε νόστιμα τρουφάκια με αυτή την εύκολη συνταγή που δεν απαιτεί ψήσιμο. Και το καλύτερο; Θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά!

Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα τύπου Oreo

100 γρ. τυρί κρέμα

1 κούπα νιφάδες λευκής ή μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ χτυπήστε τα μπισκότα μαζί με την κρέμα τους. Κρατήστε 1/4 της κούπας για το γαρνίρισμα και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μείγμα μπισκότων με το τυρί κρέμα. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνετε με τα χέρια σας.

Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, φτιάξτε μικρά τρουφάκια και τοποθετήστε τα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά.

Μέχρι να παγώσουν τα τρουφάκια, λιώστε την λευκή ή την μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βγάλτε τα τρουφάκια από την κατάψυξη και βουτήξτε τα στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν πλήρως.

Τοποθετήστε τα σε ένα νέο αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίστε τα με μπισκότα που έχουν απομείνει. Βάλτε τα τρουφάκια στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

Διαβάστε επίσης

Πώς να φτιάξετε σπιτική σάλτσα ντομάτας- Αποθηκεύστε την σε βάζα για όλη τη χρονιά!

Σπιτικές κρέπες σοκολάτα – Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Μαρμελάδα σταφύλι χωρίς ζάχαρη: Μία πανεύκολη και light συνταγή

Σχετικά Άρθρα
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
«Βαρβάρα»: Το υπέροχο γλυκό από τη Θράκη για τη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Η απόλυτη συνταγή για δροσερό και απολαυστικό γιορτινό Punch!
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Για τους λάτρεις της σοκολάτας! Υγρό Κέικ Σοκολάτας
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Πανετόνε: Λαχταριστή συνταγή για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο ιταλικό κέικ
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον Αντώνη Φώσκολο
Χριστουγεννιάτικη τάρτα με γκοργκοντζόλα και αχλάδι από τον σεφ Αντώνη Φώσκολο
%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b40
Συνταγή για παραδοσιακές, μελωμένες δίπλες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του