Accademia PizzaiolI: Μάθε τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας και όχι μόνο

accademia-pizzaioli-μάθε-τα-μυστικά-της-αυθεντικής-ιτα

Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 ξεκινά το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pizzaioli της Accademia Pizzaioli Greece, όπου αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας και όχι μόνο, μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης.

Επίσης, από τις 15 Μαρτίου έως τις 24 Μαρτίου 2022, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία σε ακόμα ένα τμήμα Pizzaioli να εκπαιδευτεί και να πιστοποιήσει τις γνώσεις του λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση!

Accademia Pizzaioli: Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η Accademia Pizzaioli ήρθε και στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

accademia-pizzaioli-%ce%bc%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%85%ce%b8%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b9%cf%84%ce%b10

Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ, που τους επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε κράτος παγκοσμίως επιθυμούν,προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της πίτσας και θέλουν να αποκτήσουν προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό περιβάλλον, αυτό του Επισιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: accademia-pizzaioli.gr

Σχετικά Άρθρα
Φτιάξαμε σπιτικό παγωτό βανίλια μόνο με 3 υλικά!
Φτιάξαμε σπιτικό παγωτό βανίλια μόνο με 3 υλικά!
Καλοκαιρινό ριζότο με γαρίδες και φρέσκια ντομάτα
Καλοκαιρινό ριζότο με γαρίδες και φρέσκια ντομάτα
Φανταστικοί και τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο
Φανταστικοί και τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο
Έρχεται καύσωνας κι εμείς φτιάχνουμε δροσερό γλυκάκι με γιαούρτι και ζελέ ανανά!
Έρχεται καύσωνας κι εμείς φτιάχνουμε δροσερό γλυκάκι με γιαούρτι και ζελέ ανανά!
Αυτή η συνταγή για τοστ έχει προκαλέσει ντελίριο στα social media - Πάμε να τη φτιάξουμε;
Αυτή η συνταγή για τοστ έχει προκαλέσει ντελίριο στα social media – Πάμε να τη φτιάξουμε;
Η Άντζελα Γκερέκου φτιάχνει τη φημισμένη γαλατόπιτα της Γης της Ελιάς - Τύφλα να έχει ο... Πότης
Η Άντζελα Γκερέκου φτιάχνει τη φημισμένη γαλατόπιτα της Γης της Ελιάς – Τρέμε… Πότη!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του