Αρχική > Celebrities > «Συγγνώμη» από τον Ρουβά για το Ηρώδειο- «Ήταν σφάλμα»

«Συγγνώμη» από τον Ρουβά για το Ηρώδειο- «Ήταν σφάλμα»

«Συγγνώμη» ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς για τη διαφημιστική του ανάρτηση, που προκάλεσε τον κακό χαμό, καθώς πόζαρε με τζιπ γνωστής εταιρείας στην κεντρική είσοδο του Ηρωδείου.

Το υπουργείο Πολιτισμού με σχετική του δε ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως ότι η διαφήμιση  αυτή δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης.

Ο Σάκης Ρουβάς  με ανάρτησή του σε story στο Instagram απολογήθηκε. Οπως τόνισε, επρόκειτο για «μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

« Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».