Αρχική > Τι Νέα; > Συναγερμός από Αρναούτογλου: Προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα την Πέμπτη στην Αττική

Συναγερμός από Αρναούτογλου: Προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα την Πέμπτη στην Αττική

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί τους κατοίκους της Αττικής και τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον καιρό την Πέμπτη (28/05/2020).

Ειδικότερα, ο μετεωρολόγος αναφέρει ότι η Πέμπτη χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), οι οποίες θα είναι πιθανώς έντονες σε αρκετές περιοχές του νομού. Στη συνέχεια επισημαίνει ότι θα ρίξει αρκετό νερό στο λεκανοπέδιο, κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Φιλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά στην εκδήλωση φαινομένων (βροχών – καταιγίδων), πιθανώς έντονων σε αρκετές περιοχές του νομού, αλλά και δεδομένης και της μεγάλης επιφανειακής απορροής και στο λεκανοπέδιο, τα οποία και αναμένεται να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια κυρίως των θερμών ωρών της ημέρας!

Ημέρα κεραυνών η Τρίτη: Έπεσαν πάνω από 1.600 σε όλη τη χώρα

Αντίθετα για την πόλη της Θεσ/νικης η πιθανότητα για κάτι το αξιόλογο την Πέμπτη είναι σχετικά μικρή”, αναφέρει ο μετεωρολόγος.

⚠️ Φιλες και φίλοι από την Αττική! Κατά την ταπεινή μου γνώμη η αυριανή ημέρα (Πέμπτη 28/5) χρήζει προσοχής όσον αφορά…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Mittwoch, 27. Mai 2020