Αρχική > Τι Νέα; > Συγκλονίζει στο Γεννηματάς η πρώτη επικοινωνία πατέρα με την κόρη του μετά την αποσωλήνωση: “Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο”

Συγκλονίζει στο Γεννηματάς η πρώτη επικοινωνία πατέρα με την κόρη του μετά την αποσωλήνωση: “Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο”

Ο 70χρονος Κώστας έχει μόλις αποσωληνωθεί και δάκρυα χαράς πλημμυρίζουν την οικογένειά του, που ακούει ότι ο πατέρας τους έχει καταφέρει να βγει από τη ΜΕΘ. Η σύντομη επικοινωνία του με την κόρη του συγκλονίζει.

“Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε”, λέει η κόρη του 70χρονου που νοσεί με κορvνοϊό και μόλις αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”. “Κι εγώ σας αγαπώ”, απαντά ο ασθενής στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η πρώτη επικοινωνία του 70χρονου με την κόρη του γίνεται μέσω τηλεφώνου. “Μπαμπάκα, κάνε κουράγιο, σε περιμένουμε, είσαι δυνατός. Δυνατά, μπαμπά, μπορείς, σε περιμένουμε όλοι και σε αγαπάμε”.

Η αποσωλήνωση του 70χρονου Κώστα ήταν το καλύτερο νέο για όσους εργάζονται άκοπα στην εντατική του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”. “Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά σε κάθε ασθενή”, σημειώνει στο OPEN η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”, Ελένη Αντωνιάδου. Για να συμπληρώσει μία γιατρός της ΜΕΘ στην κάμερα του OPEN “τελικά, πάει κάτι καλά. Δεν πάνε όλα στραβά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του