Αρχική > Celebrities > Συγκλονίζει ο Γιώργος Νταλάρας: Η γυναίκα μου, η Αννα, έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη

Συγκλονίζει ο Γιώργος Νταλάρας: Η γυναίκα μου, η Αννα, έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη

Ο Γιώργος Νταλάρας σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση στην Ελενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1 μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγό του Αννα.

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του δημοφιλούς τραγουδιστή, στο οποίο λέει: «Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», αναφέρει ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα στην Ελενα Κατρίτση: