Αρχική > Celebrities > Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μητέρα μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών»

Συγκλονίζει ο Ανδρέας Γεωργίου: «Έχασα τη μητέρα μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών»

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου, καλεσμένος χθες στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μέσα από την καθημερινή σειρά «Το Τατουάζ» μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με AIDS.

«Έχασα τη μαμά μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας».

Οι σχέσεις με τον πατέρα του

«Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα».

Δείτε το βίντεο: