Αρχική > TV > Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει»

Συγκλονίζει η Σοφία Αρβανίτη: «Πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου, που έχει πεθάνει»

Στο The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Σοφία Αρβανίτη, το βράδυ της Πέμπτης σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Εκεί, μίλησε  για την επάνοδό της στη μουσική και τη δισκογραφία, έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας και παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αν Μια Μέρα Σε Χάσω», το οποίο ηχογράφησε την περίοδο της πρώτης καραντίνας, κάτω από άκρα μυστικότητα. Μίλησε και για τον αγαπημένο της αδελφό που έχει φύγει από τη ζωή. Συγκινημένη η Σοφία Αρβανίτη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ακούγεται λίγο κάπως αυτό, αλλά πολλές φορές μιλάω με τον αδελφό μου που έφυγε από τη ζωή. Τον χρειάζομαι στη ζωή μου».

«Σε συγκίνησα τώρα, απλά επειδή το ανέφερες» παρατήρησε ο παρουσιαστής του ANT1 με την καλεσμένη του να αποκρίνεται πως «δεν πειράζει. Όλα είναι ωραία. Μου αρέσουν. Και που συγκινούμαι είναι οκ».

«Υπάρχει σε τραγούδια μου ο αδελφός μου και κυρίως σε ένα πρόσφατο που λέγεται η «Παλιοσκυλού». Υπάρχει λίγο ο αδελφός μου. Σε ένα σημείο λέει, μηχανόβιος αδελφός, ζόρικος από μικρός που καβάλαγε τα αστέρια και τάιζε τα περιστέρια» συμπλήρωσε η Σοφία Αρβανίτη.