Αρχική > Infohealth > Συγκλονίζει η ανάρτηση και το πρόσωπο καταβεβλημένης Ιταλίδας γιατρού- «Μείνετε στο σπίτι, γ***το, μείνετε στο σπίτι!»

Συγκλονίζει η ανάρτηση και το πρόσωπο καταβεβλημένης Ιταλίδας γιατρού- «Μείνετε στο σπίτι, γ***το, μείνετε στο σπίτι!»

Viral εγινε η ανάρτηση μιας Ιταλίδας αναισθησιολόγου που δουλεύει στο νοσοκομείο Σαν Μαρτίνο της Γένοβας. 

Η γιατρός δημοσίευσε μια φωτογραφία της ύστερα από μια εξαντλητική βάρδια εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Στη φωτογραφία είναι ξεκάθαρα καταβεβλημένη, με την κούραση να κυριαρχεί στις εκφράσεις του προσώπου της. 

Στην ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε το τοπικό σάιτ Genovatoday.it, διαβάζουμε.

«Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσω φωτογραφίες μου όπου είμαι καλοντυμένη και χαμογελαστή… Αυτό είναι το πρόσωπό μου στο τέλος μιας εφιαλτικής βάρδιας, εν μέσω αυτού του συναγερμού, πριν επιστρέψω στα παιδιά μου, με εμφανή ακόμα τα σημάδια της ολόσωμης φόρμας προστασίας και της μάσκας.

Κλεισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο με τις ώρες, χωρίς καν να μπορώ να πιω λίγο νερό ή απλώς να ξύσω τη μύτη μου, ώστε να διασωληνώσω και να βοηθήσω έναν ασθενή με τον ιό, πριν τον πάρω στην αίθουσα ανάνηψης, σ’ ένα σουρεαλιστικό περιβάλλον.

Κουρασμένη, νευριασμένη, θυμωμένη.

Οπότε, δε με ενδιαφέρουν καθόλου οι ανοησίες σας και το πού πρέπει να πάτε… Μείνετε στο σπίτι, γ***το, μείνετε στο σπίτι!

Γιατί αν δεν καταλαβαίνετε αυτό που γίνεται και ότι από τον κορονοϊό κάποιοι έχουν χάσει και τη ζωή τους, καταλάβετε τουλάχιστον ότι οι θέσεις στην εντατική τελειώνουν, οι αναισθησιολόγοι είναι πάντα οι ίδιοι. Τα τροχαία, τα καρδιακά, τα εγκεφαλικά κ.λ.π. συνεχίζουν να υπάρχουν και εμείς είμαστε πάντα εδώ…

Ευάλωτοι, εξαντλημένοι, αλλά που αντέχουμε και συνεχίζουμε με χαμηλωμένο το κεφάλι, μέχρι όσο αντέξουμε. Μετά, ίσως να γυρίσω στο σπίτι. Και δεν είμαστε ήρωες, κάνουμε τη δουλειά μας!».