Αρχική > Αληθινές Ιστορίες > Συγκλονίζει διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό: Δείτε τον να παίζει βιολί στη ΜΕΘ

Συγκλονίζει διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό: Δείτε τον να παίζει βιολί στη ΜΕΘ

Συγκλονίζει το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, όπου ένας διασωληνωμένος ασθενής με κορωνοϊό, παίζει βιολί λέγοντας με τον τρόπο αυτό το δικό του «ευχαριστώ» στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο βίντεο φαίνεται ο 70χρονος Γκρόβερ Γουίλεμσεν, συνδεμένος με αναπνευστήρα να παίζει μια μελωδία καθισμένος στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο ΜακΚέι-Ντι στο Όγκντεν της Γιούτα των ΗΠΑ.

Μην μπορώντας να μιλήσει λόγω του αναπνευστήρα, ο συνταξιούχος μουσικός είχε ζητήσει με γραπτό σημείωμα από τη νοσοκόμα την άδεια να του φέρει η σύζυγός του Νταϊάνα το βιολί του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, για να εκφράσει μέσω της μουσικής του το «ευχαριστώ» του για τις φροντίδες τους. «Του απάντησα “θα θέλαμε να σε ακούσουμε να παίζεις, θα έφερνε χαρά και θετική ενέργεια σ’ αυτό το περιβάλλον μας», είπε η νοσοκόμα και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών έκανε δεκτό το αίτημα του ηλικιωμένου ασθενούς.

Ο 70χρονος ασθενής έδωσε για πάνω από έναν μήνα μάχη με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα, όπου αναμένεται να αναρρώσει.