Αρχική > Celebrities > Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας πρώτη φορά για τον θάνατο της γυναίκας του

Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας πρώτη φορά για τον θάνατο της γυναίκας του

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Τασούλα του, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η μητέρα της κόρης του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στη Real Life, αυτή την περίοδο ετοιμάζει ένα βιβλίο αφιερωμένο σε εκείνη.

«Κράτησα σημειώσεις όλο αυτό το διάστημα, που θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο. Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας. Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του και να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει.

«Το παν είναι να ξέρει ο ασθενής όλη την αλήθεια»

Με την Τασούλα κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος. Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα. Το παν είναι να ξέρει ο ασθενής όλη την αλήθεια, όπως η Τασούλα, και να μάχεται παίρνοντας δύναμη από αυτούς που τον αγαπούν αληθινά. Μέσα από αυτό το βιβλίο που ετοιμάζω, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη- ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του».