Αρχική > Featured > Συγκινεί η χήρα του άτυχου εικονολήπτη – Ας γίνει σεβαστή η επιθυμία της

Συγκινεί η χήρα του άτυχου εικονολήπτη – Ας γίνει σεβαστή η επιθυμία της

Το Πάσχα βάφτηκε με αίμα για άλλη μια χρονιά και μάλιστα φέτος από το άδικο αίμα ενός ανθρώπου που δεν συμμετείχε σε “άγρια” έθιμα, αλλά εκτελούσε τη δουλειά του.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Καλαμάτα από το τραγικό τέλος που βρήκε ο 53χρονος εικονολήπτης, Κώστας Θεοδωρακάκης, καθώς βιντεοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

Τι ζητά η σύζυγος

Μετά το ξέσπασμα μέσω Facebook του γιου του Κώστα Θεοδωρακάκη, η σύζυγος του 53χρονου συγκίνησε ζητώντας να μην γίνεται εκμετάλλευση και θέμα αντιπαράθεσης ο άδικος θάνατος του συζύγου της. Ζήτησε επίσης, να μην γίνεται αναπαραγωγή της στιγμής του θανάτου του άνδρα της.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα πήγε κι άφησε λουλούδια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο σύζυγός της, μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί.

Όπως προαναφέρθηκε ο Κώστας Θεοδωρακάκης μετέδιδε ζωντανά το έθιμο που κρατά εδώ και χρόνια στην Καλαμάτα. Τα όσα διηγείται η σύζυγος του άτυχου εικονολήπτη συγκλονίζουν.

«Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός. Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους», είπε μιλώντας στο STAR.