σχέση από απόσταση

Είναι μια περίεργη και δύσκολη κατάσταση. Η σχέση από απόσταση θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και υπομονή και από τις δυο πλευρές! Αν πραγματικά θέλεις τον άλλο μπορείς να καταφέρεις να μείνεις μαζί του ακόμα και από μακριά. Πώς;

Συνέχισε την ανάγνωση και θα βρεις μερικά έξυπνα tips που ίσως σε βοηθήσουν. Και λέω ίσως επειδή η κάθε σχέση, ο κάθε άνθρωπος και η κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Γι’ αυτό και συ καλό θα είναι να λάβεις υπ’ όψιν σου όλες τις παραμέτρους πριν σκεφτείς τι κάνεις και τι όχι!


Ξεκινάμε με την επικοινωνία: Πολύ σημαντικό κομμάτι! Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή επικοινωνίας. Το ότι βρίσκεστε μακριά δε σημαίνει  ότι πρέπει κάθε μισή ώρα να μιλάτε στο τηλέφωνο. Δε σημαίνει επίσης ότι πρέπει να αφήνετε την μέρα να περνά χωρίς να λέτε ένα “γεια”. Η υπερβολή δεν είναι ποτέ λύση.

Καλό είναι να είστε ξεκάθαροι για τα προγράμματά σας για να αποφεύγετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

σχέση από απόσταση

Εν συνεχεία προτιμήστε μια videoκλήση και όχι το απλό τηλεφώνημα. Τι  καλύτερο από το να κοιτάζετε τον άλλο στα μάτια;

Να θυμάστε πάντα την “Καλημέρα” και την “Καληνύχτα” σας. Αφού σκέφτεστε ο ένας τον άλλο μόλις ξυπνήσετε και πριν κοιμηθείτε, γιατί να το κρύβετε;

Αφού, λοιπόν, δεν ξεχνάτε να μιλάτε για αυτά να είστε ανοιχτοί σε όλα! Εκφράζετε όσα νιώθετε, με ευγένεια και ηρεμία πάντα, για να ξέρει και ο άλλος που βαδίζει!

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οδηγεί στην απιστία!

Πώς το να το παίξεις δύσκολη θα έχει επιτυχία!

Πώς θα καταλάβεις αν η σχέση σου είναι σοβαρη, ακόμα και αν δεν της φαίνεται…

Τι φοβούνται να ρωτήσουν οι άνδρες σε μια σχέση; Οι ίδιοι αποκαλύπτουν!

 

από sstrempa