Τεστ: Το πρώτο πράγμα που βλέπεις στις εικόνες αποκαλύπτει τον αληθινό χαρακτήρα σου

τεστ-το-πρώτο-πράγμα-που-βλέπεις-στις-ε

Τα ψυχολογικά τεστ που βασίζονται σε οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις μέρες μας. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στην πρώτη εικόνα που είδατε, αφού σίγουρα θα δείτε κι άλλες μετά από λίγο.

Δοκιμάστε να κάνετε τα παρακάτω τεστ προσωπικότητας αλλά μην τα πάρετε πολύ σοβαρά! Δεν θα σας φτιάξουν ένα πλήρες πορτρέτο του χαρακτήρα σας, αλλά θα σας δώσουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την προσωπικότητά σας που πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη.

1.

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b50

Ένα λιοντάρι: Είναι πολύ πιθανό ότι πάντα φτάνετε στη ρίζα των πραγμάτων και δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους ισχυρότερους φόβους σας. Είστε ένας πολύ γενναίος άνθρωπος!

Ένα εξωτικό πουλί: Ίσως μερικές φορές να είστε κάπως επιπόλαιος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και ανεύθυνος. Ταυτόχρονα, έχετε μια δημιουργική προσωπικότητα και μια επιθυμία να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο.

2.

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b52

Ένα παπάκι: Είναι πιθανό ότι η ζωή σας χαρακτηρίζεται από συναισθηματικές παρορμήσεις. Συχνά έχετε απότομες διακυμάνσεις της διάθεσης και την τάση να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

Ένας λαγός: Σας αρέσει να εξετάζετε όλες τις συνέπειες κάθε πράξης. Η λογική συνήθως κατέχει την πρώτη θέση στη ζωή σας, αν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε ψυχρός και ανεύθυνος άνθρωπος.

3.

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b54

Δύο κροκόδειλοι: Είναι πιο πιθανό ότι πάντα προσπαθείτε να κρατήσετε την κατάσταση υπό έλεγχο και είστε υπεύθυνοι για τα πάντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είστε αυστηρός με τους άλλους, αλλά μάλλον ότι σας αρέσει να ξεχωρίζετε από εκείνους.

Ένα πουλί: Δεν σας πειράζει να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε δική σας γνώμη, αλλά ότι υπολογίζετε τους άλλους και προσπαθείτε να κάνετε συμβιβασμούς αρκετά συχνά. Γι’ αυτό εξάλλου είστε τόσο ειλικρινείς και κοινωνικοί.

4.

%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b56

Το πρόσωπο ενός σκύλου: Είναι πιο πιθανό να αρχίσετε να αναλύετε την εικόνα με κανονικό τρόπο: από αριστερά προς τα δεξιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ένας συνηθισμένος άνθρωπος, αλλά προτιμάτε τον λογικό τρόπο σκέψης και τη φυσική σας κλίση για ανάλυση της πραγματικότητας. Και ίσως καταφέρατε να δείτε τη δεύτερη εικόνα όταν φτάσατε στη δεξιά πλευρά της.

Το πόδι και η ουρά ενός σκύλου: Εάν αναλύσατε την εικόνα από δεξιά προς τα αριστερά ή αν παρατηρήσατε αμέσως την ασάφεια της, ίσως σας αρέσουν οι πιο πρωτότυπες απαντήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σκέψη -ακριβώς όπως την εφαρμογή μιας δημιουργικής προσέγγισης όταν προσπαθείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα
Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη αποδεικνύουν ότι υπάρχει στ' αλήθεια "το άλλο σου μισό"
Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα αποδεικνύουν ότι υπάρχει στ’ αλήθεια “το άλλο σου μισό”
Συναυλία "Μέλισσες": Πρόταση γάμου "live" από τον ντράμερ του συγκροτήματος στην καλή του! (video)
Συναυλία “Μέλισσες”: Πρόταση γάμου “live” από τον ντράμερ του συγκροτήματος στην καλή του! (video)
Αυτά είναι τα 4 πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις την απόρριψη
Αυτά είναι τα 4 πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις την απόρριψη
"Όλα είναι σκοτεινά. Μόνο δάκρυα, θλίψη, κατάθλιψη" - Η σοκαριστική εξομολόγηση κορυφαίας τενίστριας για την απόπειρα αυτοκτονίας της
“Όλα είναι σκοτεινά. Μόνο δάκρυα, θλίψη, κατάθλιψη” – Η σοκαριστική εξομολόγηση κορυφαίας τενίστριας για την απόπειρα αυτοκτονίας της
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βάζει τους πάντες στη θέση τους: "Σταματήστε να λέτε ότι είμαι γενναία επειδή έχω γκρίζα μαλλιά"
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βάζει τους πάντες στη θέση τους: “Σταματήστε να λέτε ότι είμαι γενναία επειδή έχω γκρίζα μαλλιά”
Σοκ στις ΗΠΑ: Καταργείται μετά 50 χρόνια το δικαίωμα στην άμβλωση - Οργή Μπάιντεν, στους δρόμους ο κόσμος
Σοκ στις ΗΠΑ: Καταργείται μετά 50 χρόνια το δικαίωμα στην άμβλωση – Οργή Μπάιντεν, στους δρόμους ο κόσμος

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του