Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Κίκκα Ουζουνίδου στην εκπομπή «T-Live». Η γνωστή συγγραφέας ήρθε αντιμέτωπη με το «θηρίο» της νευρικής ανορεξίας στην εφηβεία της και μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.
Η 43χρονη σήμερα Κίκκα Ουζουνίδου εξομολογήθηκε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο καθώς είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει μόλις 30 κιλά.
Απειλήθηκε η ζωή μου γιατί έφτασα να ζυγίζω 30 κιλά
«Στην εφηβεία μου αντιμετώπισα το θηρίο της ανορεξίας, το έζησα σε πολύ ακραίο βαθμό, απειλήθηκε η ζωή μου γιατί έφτασα να ζυγίζω 30 κιλά. Ήταν ένα σκοτάδι πελώριο μέσα μου. Ξεκίνησα να έχω θέμα με το σώμα μου και τις θερμίδες. Ένιωθα χοντρή και άσχημη και ήθελα να κρύβω το σώμα μου. Ξεκίνησα να κάνω δίαιτες και μπορεί όλη μέρα να έτρωγα μία ντομάτα ή ένα αγγούρι» ανέφερε αρχικά η Κίκκα Ουζουνίδου.
Και πρόσθεσε: «Έμπαινα να κάνω μπάνιο κι έκανα εμετό. Έπινα πολύ νερό με αλάτι κι άλλες φορές έβαζα τα δάχτυλά μου στον λαιμό μου. Τα χέρια μου ήταν σκισμένα από τους πολλούς εμετούς».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξομολόγησή της
Διαβάστε επίσης
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα χωρίς προηγούμενο στο Twitter
Με το “πι” και με το κεφάλι ψηλά η Αλέκα Παπαρήγα στην πορεία – Αποθέωση στο twitter
Τζάστιν Θερού: Πώς αντέδρασε ο ηθοποιός στην αποκάλυψη της Τζένιφερ Άνιστον για τις εξωσωματικές
Google News