Στο φετινό Survivor γίνεται το σώσε με το “καλημέρα”. Ειδικά, στην ομάδα των διάσημων, όπου η λέξη “ομάδα” μοιάζει άγνωστη για τους παίκτες που έχουν γίνει… “από δυο χωριά, χωριάτες”. Η παρέα του Βαλάντη ρίχνει τις ευθύνες στο φλερτ της συμπαίκτριάς τους, Μυριέλλας Κουρεντή με τον αντίπαλο Γιώργο Κατσαούνη. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Κυριακής είχαμε και το πρώτο φιλί στο στόμα, και όπως καταλαβαίνεις έγινε το σώσε.
Όρεξη να είχες να παρακολουθήσεις σκληρό ριάλιτι και να ακους πράματα και θάματα. Το Survivor έγινε… Power love, αλλά κάποιοι συμπαίκτες/τριες της Κουρεντή (που έχουν πάρει σβάρνα όλα τα ριάλιτι) αντέδρασαν, καθώς το φιλί αυτό προσβάλλει την ηθική τους. Από πότε ένα φιλί είναι ανήθικο, δεν το γνωρίζω.
Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός εδώ και κάποιο διάστημα διατηρεί σχέση με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Οπότε, μετά και την χθεσινή σκηνή αλλά και όσα ακούστηκαν μετά στο συμβούλιο, περιμένεις να δεις ποια είναι η αντίδρασή του. Και ναι, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μάς εξέπληξε ευχάριστα. Πολύ ευχάριστα, καθώς η αντίδρασή του δεν ήταν… αναμενόμενη.
Δείτε τη σκηνή με το φιλί
Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή παραδίδει μαθήματα σε όλους μας!
Ο μουσικός μίλησε στο HELLO για το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και Κατσαούνη.
«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.
View this post on Instagram
Και πρόσθεσε: «Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο. Θα ήθελα να στέλνετε όλοι θετικές σκέψεις στη Μυριέλλα, γιατί είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πραγματικά το αξίζει. Αυτές είναι οι απόψεις μου και θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ».
Αν αφήσεις τα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και διαβάσεις τη δήλωσή του, πραγματικά δεν τη βρίσκεις σπουδαία ανθρώπινη; Αφήνει στην άκρη συναισθήματα, όπως ενόχληση, θυμός. Αφήνει το “εγώ” του και το “τι θα πει ο άλλος” και μπαίνει στα παπούτσια της συντρόφου του. Και αυτό το να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου, είναι το πιο σημαντικό βήμα για να καταλάβουμε τον άλλον, είτε είναι ο σύντροφός μας, είτε ο φίλος μας, ο γείτονάς μας, ο συνάδελφός μας, απλά ένας συνάνθρωπός μας. Γιατί αυτό θα αποτελέσει και το πιο σημαντικό βήμα για να γίνουμε πρώτα εμείς καλύτεροι και μετά ο κόσμος.
Ναι, από ένα ριάλιτι μπορεί να βγει και κάτι ωραίο, κάτι σπουδαίο. Και ο σύντροφός της Μυριέλλας Κουρεντή είναι σπουδαίος.
Διαβάστε επίσης
Η πανδημία βλάπτει σοβαρά την… απιστία – Τι δείχνουν οι έρευνες
Η Κέιτ Μίντλετον έγινε 40 και να γιατί όλοι έχουν συγκινηθεί με τα τρία εντυπωσιακά πορτρέτα της!
Google News