Σχέση από απόσταση: Έτσι, θα κρατήσετε τη σπίθα ζωντανή!

σχέση-από-απόσταση-έτσι-θα-κρατήσετε-τ

Οι σχέσεις από απόσταση υπήρχαν πάντα. Μόνο που τα τελευταία χρόνια ως φαινόμενο είναι πιο συχνό, κυρίως λόγω των social media, όπου εκεί γίνονται πολλές γνωριμίες και γεννιούνται έρωτες στα χρόνια της τεχνολογίας.

Βέβαια, μία σχέση μπορεί να γίνει… εξ’ αποστάσεως και για άλλους λόγους, όπως μία αναγκαστική μετακόμιση λόγω δουλειάς ή σπουδών. Σε κάθε περίπτωση, τα χιλιόμετρα δεν είναι απαραίτητα εμπόδιο στη γέννηση ενός μακρινού έρωτα και πολύ περισσότερο λόγος για να τελειώσει μία σχέση. Γιατί, η αγάπη όλα τα νικά, ακόμα και τις χιλιομετρικές αποστάσεις.

Αλλά δεν αρκεί μόνο η αγάπη, έτσι δεν είναι; Πρέπει και το ζευγάρι να βοηθήσει σε αυτό και να κρατήσει ζωντανή τη σπίθα. Είτε πρόκειται για επιλογή είτε ως συνέπεια της καθημερινότητάς μας στον σύγχρονο κόσμο, οι ειδικοί σεξουαλικής ευεξίας της Sinful έχουν αναλύσει τις σχέσεις από απόσταση για να ανακαλύψουν τι κάνουν τα ζευγάρια για να κρατήσουν τη σπίθα ζωντανή.

Σχέση από απόσταση: Τα DOs & DONTs αν θέλεις να πετύχει

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ευρήματα σχετικής έρευνα, ο αυνανισμός (48%), η παρακολούθηση πορνό (34%) και το τηλεφωνικό σεξ / sexting (27%) είναι οι καλύτεροι σωτήρες για τους εραστές που στερούνται το σεξ.

Πάνω από το ένα τέταρτο των ανθρώπων βλέπουν τους συντρόφους τους μία φορά το μήνα (27%), με σχεδόν ένα στους δέκα (9%) να βλέπει τον σύντροφό του μόνο μία φορά κάθε έξι μήνες.

Περισσότεροι από τους μισούς (53%) από αυτούς που έχουν σχέσεις εξ αποστάσεως λένε ότι το σεξ είναι καλύτερο με τους συντρόφους τους όταν δεν τους έχουν δει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ειδικοί σεξουαλικής ευεξίας στο Sinful ανέλυσαν τις σχέσεις εξ αποστάσεως για να αποκαλύψουν τις συνήθειες που κρατούν τη σπίθα ζωντανή όταν τα ζευγάρια ζουν χωριστά από τους συντρόφους τους.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι πάνω από το ένα τέταρτο των ανθρώπων σε μακροχρόνιες σχέσεις βλέπουν τους συντρόφους τους μία φορά το μήνα (27%), με σχεδόν ένα στους δέκα (9%) να βλέπει τον σύντροφό του μόνο μία φορά κάθε έξι μήνες.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ηλικία δεν είχε τεράστιο αντίκτυπο στο πόσο συχνά βλέπουμε τους συντρόφους μας, καθώς σχεδόν οι μισοί (44%) από αυτούς ηλικίας 55-64 ετών βλέπουν τους συντρόφους τους μόνο μία φορά το μήνα.

Οι πέντε κορυφαίοι σωτήρες για σχέσεις εξ αποστάσεως:

Σχεδόν οι μισοί καταφεύγουν στον αυνανισμό (48%) όταν είναι μακριά από τον σύντροφό τους, ποσοστό που είναι 10% υψηλότερο από εκείνους που δεν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τους συντρόφους τους.

Το 34% όσων ζουν χωριστά από τους συντρόφους τους επιλέγουν να παρακολουθούν τακτικά πορνό, 10% υψηλότερα από εκείνους που βλέπουν τον σύντροφό τους πιο συχνά.

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να επιβιώσει κάθε σχέση εξ αποστάσεως και, σχεδόν για έναν στους πέντε (19%), αυτό σημαίνει sexting ή σεξ μέσω τηλεφώνου για να διασφαλίσει ότι η σεξουαλική ένταση παραμένει υψηλή όταν δεν βρίσκεται κοντά στον σύντροφό του.\

Η Ditte Jensen, ειδικός σεξουαλικής ευεξίας στο Sinful, σχολιάζει τη βελτίωση της σεξουαλικής ικανοποίησης στις σχέσεις από απόσταση:

«Στις σχέσεις εξ αποστάσεως, συχνά απαιτείται αυτή η επιπλέον προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες και να διατηρήσουμε τη σεξουαλική και συναισθηματική οικειότητα με τους συντρόφους μας.

«Για τα ζευγάρια σε αυτές τις συνθήκες, μπορεί να φαίνεται σαν αγώνα να νιώθουν συχνά πόθο, ενώ τους λείπει το φυσικό άγγιγμα του συντρόφου τους. Ωστόσο, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας, να ανακαλύψετε τι σας κάνει να νιώθετε καλά και τι όχι.

«Με το να είμαστε σε επαφή με το σώμα μας, μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας στον σύντροφό μας. Αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε αυξημένη σεξουαλική ικανοποίηση όταν τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους συντρόφους τους πρόσωπο με πρόσωπο!».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα και συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε τη σεξουαλική σπίθα ζωντανή στις σχέσεις εξ αποστάσεως, δείτε εδώ

Διαβάστε επίσης

Άμβλωση…. Συνταγματικό δικαίωμα ή ποινικό αδίκημα;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος συντροφός της είναι ο πρώην σύζυγός της – Η άγνωστη ιστορία αγάπης

“Δεν μου πάνε καλά τα πράγματα”: Το κείμενο για τα αληθινά προβλήματα της ζωής που πρέπει να διαβάσεις

Σχετικά Άρθρα
5 τύποι τοξικών συντρόφων που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας
5 τύποι τοξικών συντρόφων που μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή σας
Σίντι Κρόφορντ: "Άλλαξε" τον εαυτό της για να πετύχει ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
Σίντι Κρόφορντ: “Άλλαξε” τον εαυτό της για να πετύχει ο γάμος της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ
Λίντα Εβαντζελίστα: Σοκάρει η αποκάλυψή της ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της
Λίντα Εβαντζελίστα: Σοκάρει η αποκάλυψή της ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της
Ιωάννα Παλιοσπύρου: "Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι"
Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Αν μου ξαναρίξουν βιτριόλι μην ψάχνετε ποιος και τι”
%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b3%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-playlist-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b9%ce%bf0
Η μελαγχολική playlist σας μπορεί να έχει πιο θετικό αντίκτυπο από ό,τι νομίζετε!
Σοκ από τα στοιχεία για την απασχόληση των ατόμων με αναπηρία - Ανάγκη για λήψη θετικών μέτρων ενίσχυσης της απασχόλησης
Σοκ από τα στοιχεία για την απασχόληση των ατόμων με αναπηρία – Ανάγκη για λήψη θετικών μέτρων ενίσχυσης της απασχόλησης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του