Πώς καταφέρνουν μερικές σχέσεις και είναι δυνατές μετά από χρόνια; Πραγματικά ζευγάρια αποκαλύπτουν!

πώς-καταφέρνουν-μερικές-σχέσεις-και-ε

%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b50

Ό,τι κάνετε με το σύντροφό σας στην αρχή της σχέσης σας είναι ενθουσιώδες και πρωτότυπο, ακόμα και το πλύσιμο των πιάτων! Τι γίνεται, όμως, όταν τα χρόνια περάσουν και η ρουτίνα σας πάρει από κάτω;

Υπάρχουν ορισμένες κινήσεις που τα ζευγάρια κάνουν και κρατούν δυνατή τη φλόγα στη σχέση τους, ακόμα και μετά από χρόνια! Ποια είναι αυτά; Ένα άρθρο του women’shealth.com μας δίνει τις απαντήσεις που ψάχνουμε, μέσα από μαρτυρίες ζευγαριών που τα κατάφεραν!

Κοιμόμαστε γυμνοί: “Δεν το κάναμε πάντα και δεν το κάνουμε πάντα. Αλλά ένα Σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να μείνουμε εντελώς μόνοι, να πιούμε ένα ποτήρι κρασί και να χαλαρώσουμε στο σπίτι. Έτσι αποφασίσαμε να αποχωριστούμε και τις πυζάμες μας. Σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα άλλο σώμα να σε ζεσταίνει”, παραδέχεται η Stephanie P.

Αγγίζουμε ο ένας τον άλλο: “Μπορεί να μην έχει πάντα σεξουαλικό υπονοούμενο, αλλά γίνεται κάθε μέρα και είναι πάντα στοργικό. Αυτός είναι ένας λόγος που η σχέση μας είναι ακόμα δυνατή”, λέει η Traci C.

Αγνοούμε τα τηλέφωνα: “Όταν είμαστε έξω για βράδυ οι δυο μας, δεν απαντάμε σε τηλεφωνήματα! Ένα βράδυ που είχαμε βγει συνειδητοποιήσαμε ότι χρησιμοποιούμε πολλή ώρα τα κινητά μας, αλλά θέλαμε να περάσουμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Έτσι τα αφήνουμε στην άκρη στα νυχτερινά ραντεβού μας!”, συμβουλεύει η Elisabeth M.

Κάνουμε δουλειές του σπιτιού μαζί: “Πρόσφατα ξεκινήσαμε να κάνουμε δουλειές μαζί και είδαμε ότι περνάμε χρόνο παρέα, ενώ το νοικοκυριό γίνεται πιο διασκεδαστικό!”, παραδέχεται η Nate K.

Μαθαίνουμε την ερωτική γλώσσα: “Αγκαλιαζόμαστε, κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου ή ξαπλώνουμε στον ώμο του. Καμιά φορά εκείνος δεν αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι αυτό για μένα, αλλά η επαφή παίζει τον ρόλο της. Επίσης, εκείνος ξέρει ότι οι ενθαρρυντικές κουβέντες με κάνουν να νιώθω καλά και μου αρέσει να με ενθαρρύνει και δημόσια. Βρίσκουμε ο ένας τα κουμπιά του άλλου και εκφράζουμε την αγάπη μας”, αναγνωρίζει η Mandie M.

Σχετικά Άρθρα
Μαρία Μενούνος: "Άκουσα τον Άγιο Νεκτάριο, έκλαιγα με λυγμούς" - Η συγκλονιστική μαρτυρία της
Μαρία Μενούνος: “Άκουσα τον Άγιο Νεκτάριο, έκλαιγα με λυγμούς” – Η συγκλονιστική μαρτυρία της
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%80%ce%bf0
Πώς αντιμετωπίζουμε την κατάθλιψη που είναι ανθεκτική στη θεραπεία;
Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ γυμνή: "Είναι εγωιστικό", "Ιδιωτικό" ή "Απλώς ένα σώμα;"
Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ γυμνή: “Είναι εγωιστικό”, “Ιδιωτικό” ή “Απλώς ένα σώμα;”
Ξεσπά η Billie Eilish: «Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι πιο θηλυκά»
Ξεσπά η Billie Eilish: «Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι πιο θηλυκά»
Sia: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού!
Sia: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού!
Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει 25 χρόνια γάμου και στέλνει στον σύζυγό της ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης
Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει 25 χρόνια γάμου και στέλνει στον σύζυγό της ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του