Οι cakers της πιο διάσημης παστοσελίδας απαντούν: Γιατί μοιράζονται τόσες πάστες στα καλά παιδιά τελευταία;

οι-cakers-της-πιο-διάσημης-παστοσελίδας-απα

να του πάρουμε μια πάστα

Όλοι και όλες έχουμε χρησιμοποιήσει αυτή την ατάκα. Όλοι και όλες την έχουμε ακούσει και για εμάς! Κανείς και καμία όμως δεν πίστευε ότι θα γίνει και viral σελίδα στο Facebook!

Ναι, δυο κορίτσια με την γούνα τους καμμένη και την ανωνυμία εξασφαλισμένη έκαναν αυτό που όλοι μας λέμε, αλλά κανείς δε σκέφτηκε να πράξει.

Το “Αν είναι καλό παιδί να του πάρουμε μια πάστα” πραγματικότητα.

Και έτσι σήμερα εμείς έχουμε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τον πόνο μας με ανθρώπους που μπορεί να μην μας ξέρουν προσωπικά, αλλά καταλαβαίνουν τι περνάμε.

Ναι, οι σχέσεις είναι δύσκολες (ή τις κάνουμε εμείς έτσι), αλλά οι cakers της παστοσελίδας μας βγάζουν μόνο το καλό από όλα αυτά. Το χιούμορ, την πλάκα,το αστείο!

να του πάρουμε μια πάστα1

Δυο φίλες από τον χώρο της διαφήμισης, λοιπόν, έφτιαξαν μια σελίδα στην οποία ο καθένας και η καθεμιά μας μπορεί να στείλει τη δακρύβρεχτη ή την πιο χιουμοριστική ιστορία αγάπης ή φλερτ που του  ή της έτυχε και να την δει δημοσιεύμενη στον τοίχο της σελίδας μαζί με τα πιο έξυπνα και ευφάνταστα σχόλια.

Πολύ περισσότερο με την φωτογραφία μιας γλυκιάς πάστας η οποία θα της ταιριάζει άψογα!

Και επειδή εδώ στο infowoman.gr έχουμε και μεις καεί δεν αντέξαμε. Τα κανονίσαμε έτσι και μιλήσαμε με τα παστο-κόριτσα.

Για να μάθουμε επιτέλους, γιατί μοιράζονται τόσες πάστες σήμερα;

  1. Πείτε μου λίγα λόγια για την απόφαση δημιουργίας της «παστο-σελίδας» – Ποια ήταν η έμπνευσή σας;

Η σελίδα δημιουργήθηκε για «πλάκα» από την caker 1 πριν 2 χρόνια.

Το να γράφω ήταν πάντα μια μορφή εκτόνωσης για μένα. Εκεί «ξεδίνω», που λέμε. Κέρασα κάποιες και μετά κατέβασα τα μίξερ, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Φέτος ξανασυναντήθηκα στον ίδιο εργασιακό χώρο με τη φίλη μου caker 2, και τη συνέχεια την βλέπετε καθημερινά στη σελίδα μας στο facebook γύρω στις 10:30!

Οι πρώτες πάστες ήταν είτε από δικές μου περιπέτειες, είτε από αυτές των φίλων μου. Τώρα πια, οι πάστες έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τρία χρόνια πάστα-δώθε η Μαρίνα με τον Κλέαρχο. Όχι σχέση! Αυτή η αχρείαστη ταλαιπώρια, ξες. Ο Κλέαρχος δηλαδή ήταν…

Gepostet von Να του πάρουμε μια πάστα. am Freitag, 28. Juli 2017

  1. Γιατί της δώσατε αυτό το όνομα;

Η σελίδα πήρε το όνομά της από την γνωστή φράση «Αν είναι καλό παιδί, να του πάρουμε μια πάστα». Φράση-απάντηση σε σχόλια τύπου «Δεν ταιριάζουμε, αλλά είναι καλό παιδί», «Έχω βαρεθεί, αλλά είναι καλό παιδί», κλπ. Και επειδή πολλοί τελευταία μας ρωτάνε γιατί δεν λέμε «να ΤΗΣ πάρουμε μια πάστα», να διευκρινίσουμε πως η σελίδα είναι ουδέτερου γένους, αφορά δηλαδή στα καλά παιδιά που έχουμε μαζευτεί εκεί έξω και ταλαιπωρούμε τα υπόλοιπα. Άλλωστε από τις πάστες που ανεβαίνουν καθημερινά, εύκολα θα διαπιστώσει κάποιος πώς η μοιρασιά είναι δίκαιη: παστώνουμε άντρες όσο παστώνουμε και γυναίκες.

  1. Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο;

Ανησυχητικά μεγάλη! Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τον Μάιο του 2015 η σελίδα δεν είχε ούτε 150 like και στα μέσα Ιουλίου, ξεπεράσαμε τα 20.000! Δεν θα κρύψουμε βέβαια ότι πολλές φορές φρικάρουμε με ιστορίες που διαβάζουμε. Κοιταζόμαστε και λέμε «Σιγά μην είναι αλήθεια. Μας δουλεύουν». Είναι φοβερό το πόση ανάγκη έχει ο κόσμος να πει τον καημό του, αλλά ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι αυτοσαρκάζονται ή διακωμωδούν τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί.

  1. Πώς μπορεί κάποιος να στείλει την πάστα του;

Με ένα απλό μήνυμα στο inbox μας. Να είναι σύντομο και περιεκτικό. Αυτό το τονίζουμε γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που μας στέλνουν κείμενα-σεντόνια. Έτοιμα για εκτύπωση και βιβλιοδεσία.

Από τον μπάρμαν στη Μελίνα που πήγαινε πάρα-πολύ-συχνά με το αγόρι της στο πιο γαμάτο μπαρ. "Εσύ ένα λευκό και εσύ φίλε…

Gepostet von Να του πάρουμε μια πάστα. am Montag, 10. Juli 2017

  1. Τα κείμενα που συνοδεύουν κάθε κέρασμα είναι ευφυέστατα. Τα φτιάχνετε μόνες ή πρέπει ο ενδιαφερόμενος «πελάτης» κάθε φορά να στέλνει έτοιμο το «παστο-πακέτο» του;

Τα κείμενα είναι δικά μας. Οι «πελάτες» το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μας στείλουν την ιστορία τους, ή όπως λέμε εμείς: «τα υλικά». Το «δέσιμο» και το «κέρασμα» τα αναλαμβάνουμε εμείς. Αλλιώς εμείς τι θα κάνουμε; Κλέφτρες θα γίνουμε;

  1. Πώς διαλέγετε τις πάστες που θα κεράσετε;

Με το «μάτι»! Φτιάχνουμε την ιστορία. Κοιτάμε τις πάστες. Μας κοιτάνε και αυτές. Υπάρχει ένα φλερτ για κάποια δευτερόλεπτα. Στο τέλος πάντα υπάρχει μια πάστα που θα μας «μιλήσει» για κάθε ιστορία. Ε, αυτή είναι τελικά και η νικήτρια.

  1. Υπάρχει κάποια που έχετε ξεχωρίσει;

Όχι. Περήφανα σου λέμε «όχι». Σίγουρα υπάρχουν 2-3 που μας έρχονται αμέσως στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την πάστα, αλλά δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζουμε. Ποια μάνα μπορεί να ξεχωρίσει τα παιδιά της;

✈️ Σας καλωσορίζουμε στην πτήση 077093 με προορισμό την ΠΑΣΤΕΛΩΝΗ. ✈️ Γνωρίστηκαν σε ένα συνέδριο. Η Νάνσυ ζούσε στην…

Gepostet von Να του πάρουμε μια πάστα. am Montag, 31. Juli 2017

  1. Γιατί μοιράζονται τόσες πάστες σήμερα;

Πάντα υπήρχαν ιστορίες για πάστες, μην κοροϊδευόμαστε. Απλά τώρα υπάρχει η πάστα, που αναλαμβάνει το διαδικτυακό κέρασμα και έχουμε πάρει αέρα. Να ξέρεις ότι λαμβάνουμε πολλές πάστες από μεγαλύτερο ηλικιακό κοινό για περιστατικά όχι μόνο πριν τη facebook εποχή, αλλά και από την εποχή της τηλεκάρτας.

9. Τελικά, τι ακριβώς είναι το «Να του πάρουμε μια πάστα»;

Μια χιουμοριστική σελίδα που διακωμωδεί ιστορίες πόνου, αποτυχημένου φλερτ, κοκ. Μια «παρέα» που συναντιέται σε μια σελίδα τα πρωινά και διασκεδάζει τον καημό του άλλου, μέχρι την επόμενη μέρα που θα γλεντήσει τον δικό του/της.

10. Πώς προβλέπεται η εξέλιξη της «παστο-επιχείρησης» σας;

Δεν υπάρχει πλάνο για την πάστα. Δημιουργήθηκε για πλάκα, συντηρείται από τον χαβαλέ και θα υπάρχει όσο μας διασκεδάζει. Τόσο απλά και όμορφα.

11. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους fans της σελίδας;

Ένα τεράστιο παστο-ευχαριστούμε και μια μεγάλη αγκαλιά! Α! Και κάτι ακόμα: λίγο να μικρύνουμε τα κείμενά μας παιδιά. Λίγο. Και στα ελληνικά. Ή στα εγγλέζικα. Όχι γκρικλις, να χαρείτε. Με αγάπη πάντα!

12. Έχετε loyal fans που σας διαβάζουν καθημερινά και σας αφήνουν σχόλια στις πάστες;

Εννοείται! Υπάρχουν κάποιοι που τους έχουμε μάθει, και αν δεν σχολιάσουν κάτι ανησυχούμε. Φοβόμαστε μήπως αυτή η πάστα δεν πάει τόσο καλά. Επίσης κάποιοι γνωρίστηκαν μέσα από την πάστα και έχουν κάνει ένα μικρό community στα σχόλια. Τώρα που τα λέμε εδώ, πόσο τέλειο θα είναι να παίξει φασούλα με παστο-fans;

Ένα χρόνο μαζί Κατερίνα και Στέφανος. Ο Στέφανος σκεφτόταν να της ζητήσει να συγκατοικήσουν, μιας που περνούσαν ωραία…

Gepostet von Να του πάρουμε μια πάστα. am Donnerstag, 20. Juli 2017

14. Ο μεγαλύτερος σας φόβος ποιος είναι;

Η στιγμή που θα λάβουμε πάστα στο inbox που θα αφορά σε κάποια από τις δυο μας. Και επειδή καλά δεν μας λες, θα πρέπει να την δημοσιεύσουμε. Ο σουρεαλισμός κάπως έτσι θα πρέπει να τερματίζεται.

Όποιος λοιπόν και όποια ενδιαφέρεται μπορεί να παραγγείλει ή να στείλει την πάστα του στο διαδικτυακό ζαχαροπλαστείο των 2 cakers στο: Να του πάρουμε μια πάστα.

Σχετικά Άρθρα
Η Σοφία Μουτίδου ποζάρει με μαγιό και δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς - Το σημαντικό μήνυμα που στέλνει
Η Σοφία Μουτίδου ποζάρει με μαγιό και δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς – Το σημαντικό μήνυμα που στέλνει
Γιώργος Μπένος: "Έλεγαν ότι είμαι γκέι, δεχόμουν bullying και απειλές"
Γιώργος Μπένος: “Έλεγαν ότι είμαι γκέι, δεχόμουν bullying και απειλές”
Τι αποκαλύπτει για έναν άνδρα η ηλικία της γυναίκας που επιλέγει;
Τι αποκαλύπτει για έναν άνδρα η ηλικία της γυναίκας που επιλέγει;
Έλενα Παπαρίζου: Οι αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά της και τα... άφυλα παιδιά!
Έλενα Παπαρίζου: Οι αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά της και τα παιδιά που γεννιούνται…άφυλα!
Παγκόσμια υπόκλιση στον Άλεξ Ρόκα: Με 76% εγκεφαλική παράλυση τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης!
Παγκόσμια υπόκλιση στον Άλεξ Ρόκα: Με 76% εγκεφαλική παράλυση τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης!
Αποκάλυψη-βόμβα από Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη»
Αποκάλυψη-βόμβα από Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ήμουν ο πρώτος άνδρας της Όλγας Τρέμη»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του