«Ο Μπραντ Πιτ κακοποιούσε την Αντζελίνα πολύ πριν το περιστατικό με το αεροπλάνο»

Η κακοποίηση της Αντζελίνας Τζολί από τον Μπραντ Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο κατά την πτήση από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2016, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Page Six, που επικαλείται τη νομική ομάδα της ηθοποιού. 

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο πλαίσιο της διαμάχης για το γαλλικό οινοποιείο τους υποστηρίζεται το εξής: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2016, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η νομική πλευρά της Τζολί, ο Μπραντ Πιτ θα επέτρεπε στην πρώην σύζυγό του να πουλήσει το μερίδιό της μόνο εφόσον υπέγραφε ένα έγγραφο εμπιστευτικότητας σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός θα κάλυπτε για πάντα την «προσωπική του παραβατική συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι».

Οι δικηγόροι της Τζολί ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι ο Πιτ ήθελε να εξασφαλίσει τη σιωπή της, όταν ανακάλυψε το 2021 ότι η Τζολί υπέβαλε έναν σφραγισμένο φάκελο, αποτελούμενο από «emails, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία» στη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Μάλιστα, τότε ο Πιτ συμφώνησε να αγοράσει τις μετοχές της Τζολί στο Chateau Miraval, αλλά φέρεται να έκανε πίσω καθώς φοβόταν μήπως τα σφραγισμένα έγγραφα της πρώην του «θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν».

Δικηγόρος της Τζολί σημείωσε πως: «Ο Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη ήθελε να πατήσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας».

«Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, και κάνοντάς της μήνυση στη συνέχεια, ο Πιτ έθεσε ευθέως επί τάπητος το λόγο για τον οποίο αυτή η συμφωνία εμπιστευτικότητας ήταν τόσο σημαντική γι’ αυτόν και γι’ αυτό που ήθελε να κρατήσει κρυφό: την κακοποίηση του σε βάρος της Τζολί και της οικογένειάς τους», συνέχισε αναφερόμενος στην αγωγή του Πιτ κατά της Τζολί το 2022 για την πώληση των μετοχών της στο οινοποιείο σε άλλον.

Γιατί δεν έκανε μήνυση η Τζολί

Στο έγγραφο που κατατέθηκε την Πέμπτη (4.4.2024) σημειώνεται πως η Τζολί «δεν υπέβαλε ποτέ μήνυση» εναντίον του επειδή «πίστευε ότι η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν ο Πιτ να αναλάβει την ευθύνη και να βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει από το μετατραυματικό στρες που προκάλεσε».

Ωστόσο, η πλευρά του Πιτ τονίζει πως πρόκειται για ένα παιχνίδι εντυπωσιασμού και η Τζολί «προσπαθεί συνεχώς να αποσπάσει την προσοχή από τις νομικές απώλειες προσφέροντας άσχετες ή ανακριβείς πληροφορίες».

«Υπάρχει ένα μοτίβο ότι κάθε φορά που χάνει, συνεχίζει να επιστρέφει σε αυτό… δεν υπάρχει τίποτα καινούριο εδώ» πρόσθεσε άνθρωπος από την πλευρά του Μπραντ Πιτ.

Ο Πιτ ισχυρίστηκε ότι η Τζολί πούλησε τις μετοχής της του Chateau για να τον εξοργίσει, αφού του δόθηκε η κοινή επιμέλεια των 6 παιδιών τους. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες ο Πιτ πήρε πίσω το αίτημά του για συνεπιμέλεια των παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

«Ένα εσпρέσo freddo παρακαλώ!»: Ένα νέο brand που έχει αύρα Μεσογείου!

«Forever Summer»: Η Carolina Herrera παρουσιάζει τα πιο ανατρεπτικά γυαλιά ηλίου της σεζόν

Σχετικά Άρθρα
Paperclipping: Το νέο τοξικό dating trend και πώς να το αποφύγεις
Paperclipping: Το νέο τοξικό dating trend και πώς να το αποφύγεις
Αυτή είναι η συνήθεια στο κρεβάτι που καταστρέφει τη σχέση σου και δεν είναι το κακό σεξ
Αυτή είναι η συνήθεια στο κρεβάτι που καταστρέφει τη σχέση σου και δεν είναι το κακό σεξ
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μισεί που είναι τόσο αδύνατη - Γιατί, όμως, αυτό μας ακούγεται δύσκολο;
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μισεί που είναι τόσο αδύνατη – Γιατί, όμως, αυτό μας ακούγεται «σκληρό»;
Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για τη σύζυγό του: « Ήμασταν 45 χρόνια μαζί, ήταν φίλη, γκόμενα, σύντροφος, νοσοκόμα»
Συγκινεί ο Τάσος Κωστής για τη σύζυγό του: «Ήμασταν 45 χρόνια μαζί, ήταν φίλη, γκόμενα, σύντροφος, νοσοκόμα»
Σύνδρομο της μεγαλύτερης κόρης: 8 σημάδια που το αποδεικνύουν και πώς θα το προλάβεις
Σύνδρομο της μεγαλύτερης κόρης: 8 σημάδια που το αποδεικνύουν και πώς θα το προλάβεις
Η νέα φιλοσοφία ζωής που μας δείχνει πώς να ζούμε καλύτερα!
Η νέα φιλοσοφία ζωής που μας δείχνει πώς να ζούμε καλύτερα!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του