Ο φανταστικός διάλογος της 10χρονης Γκάμπι με τη γάτα της, μάθημα αποφυγής σεξουαλικής παρενόχλησης

ο-φανταστικός-διάλογος-της-10χρονης-γκά

Πριν λίγες μέρες ένας μπαμπάς θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στο διαδίκτυο το φανταστικό διάλογο της κόρης του Gabi με το αγαπημένο της κατοικίδιο, τη γάτα της Coco. Ο διάλογος, όπως τον φαντάστηκε το 10χρονο κορίτσι, όχι μόνο είναι απολαυστικός, αλλά δίνει ένα συγκλονιστικό μάθημα αποφυγής σεξουαλικής παρενόχλησης.

%ce%bf-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-10%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%ba%ce%ac0

Όσοι από εσάς έχετε για κατοικίδιο γάτα, γνωρίζετε καλά πως μια γάτα έχει μερικές ιδιοτροπίες, όπως το ότι δεν δέχεται να τις αγγίζεις σε ορισμένα σημεία του σώματός της. Διαφορετικά, αν επιμείνεις, θα δεις μια πολύ άσχημα πλευρά της. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό της χρησιμοποίησε η μικρή Gabi και έφτιαξε το διάλογό της, που κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εκπαιδευτικό εργαλείο σε έναν παιδικό σταθμό.

Η Gabi κάνει διάφορες ερωτήσεις στην γάτα της, ζητώντας της να την ακουμπήσει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Στην αρχή την ρωτά αν μπορεί να την χαϊδέψει στο κεφάλι, μετά στην πλάτη, στη συνέχεια στην κοιλιά, την ουρά, τα πόδια κ.λπ. Στο τέλος, τη ρωτά αν μπορεί να τη χαϊδέψει στα οπίσθια και τότε η αντίδραση της γάτας είναι απόλυτη,  αρνείται κατηγορηματικά και λήγει τη συζήτηση.

%ce%bf-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-10%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%ba%ce%ac2

Οι χρήστες του twitter ενθουσιάστηκαν με αυτόν τον διάλογο κι έτσι η 10χρονη Gabi έγινε viral καθώς ο πατέρας της την έμαθε να βάζει όρια όπως κάνουν οι γάτες.

Την έμαθε να λέει όχι, να βάζει όρια και κυρίως να έχει το δικαίωμα να μην επιτρέπει σε κανέναν να την αγγίζει.

Κάθε παιδί πρέπει να ξέρει ότι το σώμα του του ανήκει. Εχει το δικαίωμα να αρνηθεί οτιδήποτε το κάνει να νιώθει άβολα ή του δημιουργεί απορίες.

Υπάρχουν μέρη του σώματος που κανείς δεν έχει δικαίωμα να τα αγγίξει. Ακόμα κι αν είναι κάποιος ενήλικος τον οποίο γνωρίζει. Οπως ακριβώς έκανε η γάτα Κόκο με την μικρή Γκάμπι.

Σχετικά Άρθρα
Μακάρι όλες να βρούμε κάποιον να μας κοιτάει όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης τη Γεωργία Κρασσά στη θάλασσα
Μακάρι όλες να βρούμε κάποιον να μας κοιτάει όπως ο Ορφέας Αυγουστίδης τη Γεωργία Κρασσά στη θάλασσα
"Stealthing»: Η τελευταία τάση στο sex που γίνεται επικίνδυνη για τη γυναίκα
“Stealthing»: Η τελευταία τάση στο sex που γίνεται επικίνδυνη για τη γυναίκα
Μια νοσοκόμα σεξουαλικής υγείας αποκαλύπτει: "Το ουρλιαχτό δεν αποτελεί συνώνυμο του καλού σεξ"
Μια νοσοκόμα σεξουαλικής υγείας αποκαλύπτει: “Το ουρλιαχτό δεν αποτελεί συνώνυμο του καλού σεξ”
Αυτή η κτηνίατρος αποκαλύπτει τις πέντε ράτσες σκύλων που δεν θα ήθελε με τίποτα κα ιτις πέντε που θα ήθελε - Πολλές οι αντιδράσεις
Αυτή η κτηνίατρος αποκαλύπτει τις πέντε ράτσες σκύλων που δεν θα ήθελε με τίποτα και τις πέντε που θα ήθελε – Πολλές οι αντιδράσεις
Άμεση αντίδραση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα για την 26χρονη στο Βόλο
Άμεση αντίδραση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα για την 26χρονη στο Βόλο
Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του