Μόλις χώρισες; Αυτά τα 3 ζώδια δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για τις σχέσεις

μόλις-χώρισες-αυτά-τα-3-ζώδια-δίνουν-τι

Το να δίνει κάποιος καλές συμβουλές γύρω από τις σχέσεις είναι τέχνη! Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με την πρώτη ευκαιρία δίνουν συμβουλές για σχέσεις. Οι συμβουλές αυτές είναι καλύτερο να προσφέρονται «ζεστές» και υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες.

Οι καλές συμβουλές για τις σχέσεις είναι εποικοδομητικές σε αυτό που προτείνουν και έχουν ένα στοιχείο ενδυνάμωσης που σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, κάποιος που είναι καλός στο να δίνει συμβουλές δεν πρόκειται να σας πει «Θα περάσει» ή απλά να «Μην ανησυχείς», αλλά θα σας δώσει μια πρακτική λύση. Όταν υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί, η συμβουλή του θα σας καθησυχάσει, επικυρώντας τα συναισθήματά σας.

Αν αισθάνεσαι ότι είσαι καλός στο να δίνεις συμβουλές για σχέσεις στους φίλους σου, ίσως ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Ιχθύες

%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-3-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b90

Πλεονέκτημα: Ενσυναίσθηση

Οι Ιχθύες είναι καταπληκτικοί στο να αναλύουν τα συναισθήματά τους, εν μέρει επειδή έχουν πολλά από αυτά. Αυτό τους κάνει εκπληκτικούς συμμάχους στη ζωή σας, ειδικά εάν προσπαθείτε να αναλύσετε αυτό που αισθάνεστε για έναν χωρισμό, έναν πρώην ή νυν σύντροφο. Οι Ιχθύες είναι ζώδια του νερού και έχουν την αντίληψη ότι μερικές φορές το ρεύμα των συναισθημάτων μπορεί να υπερνικήσει τα πάντα. Τα καλά νέα; Μπορείτε σίγουρα να ακολουθήσετε κι εσείς αυτό το ρεύμα!

Τοξότης

%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-3-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b92

Πλεονέκτημα: Ειλικρίνεια

Οι Τοξότες μπορεί να είναι μια εκπληκτική προσθήκη σε αυτή τη λίστα: Δεν είναι γνωστοί για τα συναισθήματά τους ή για την ευαισθησία τους, αλλά έχουν την ικανότητα να είναι ειλικρινείς ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στους Τοξότες όταν προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε σε θέματα σχέσεων. Λόγω της ικανότητάς τους να είναι ειλικρινείς, μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι για να σας χαλαρώσουν, αλλά σίγουρα μπορείτε να υπολογίζετε σε εκείνους επειδή μιλούν με ευαισθησία και σεβασμό, κάτι που μερικές φορές είναι απαραίτητο.

Παρθένος

%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-3-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b94

Πλεονέκτημα: Λογική

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να αναλύουν τα πρακτικά ζητήματα οποιασδήποτε κατάστασης. Είναι εκπληκτικοί στην κατανόηση των λεπτομερειών. Μπορείτε να τους πείτε την πιο τυχαία ιστορία και θα δώσουν προσοχή στις πιο απαραίτητες λεπτομέρειες, ώστε να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι συμβαίνει στις ερωτικές σχέσεις σας.

Η παροχή και λήψη συμβουλών σχετικά με τις σχέσεις είναι δύσκολη και δεν πρόκειται πάντα να ακούσετε αυτό που θέλετε, αλλά μερικές φορές αυτό είναι ένα σημάδι καλών συμβουλών. Τα περισσότερα ζώδια (εκτός από τον Σκορπιό!) είναι εξαιρετικά χρήσιμα στην παροχή συμβουλών για διάφορους λόγους. Τα παραπάνω ζώδια απλώς έχουν τα χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε θέματα σχέσεων. Ας ελπίσουμε ότι θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα αισθήματά σας!

Σχετικά Άρθρα
Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά κατά του Δήμου Γαύδου – «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»
Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά κατά του Δήμου Γαύδου – «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»
Τι "κρύβουν" τα χρώματα της... καθημερινότητάς μας
Τι “κρύβουν” τα χρώματα της… καθημερινότητάς μας
Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης
Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης
Συνελήφθη ο Μαροκινός «δράκος» που προσπάθησε να βιάσει δημοσιογράφο στα Εξάρχεια
Συνελήφθη ο Μαροκινός «δράκος» που προσπάθησε να βιάσει δημοσιογράφο στα Εξάρχεια
Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη: Ξανά μαζί μαζί τις εντάσεις και τις μηνύσεις
Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη: Ξανά μαζί μετά τις εντάσεις και τις μηνύσεις
Μαίρη Συνατσάκη: Ποιο είναι το μόνο πράγμα που της απαγόρευσε ο γιατρός
Μαίρη Συνατσάκη: Ποιο είναι το μόνο πράγμα που της απαγόρευσε ο γιατρός

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του