Κουίζ: Ο τρόπος που κρατάς το κινητό μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου

κουίζ-ο-τρόπος-που-κρατάς-το-κινητό-μπο

Οι στατιστικές προβλέπουν ότι μέχρι το 2020 οι χρήστες των smartphones θα φτάσουν σχεδόν τα τρία δισεκατομμύρια! Αυτό το γεγονός δεν προκαλεί ενδιαφέρον μόνο από τεχνολογική άποψη αλλά και από την ψυχολογική πλευρά των πραγμάτων.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε και περιηγούμαστε στα smartphones μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Δείτε παρακάτω ένα ενδιαφέρον κουίζ που θα αποκαλύψει τον αληθινό σας εαυτό με βάση τον τρόπο που κρατάτε το κινητό σας.

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%b6-%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf0

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα και επιλέξτε τον τρόπο που συνήθως κρατάτε και χειρίζεστε το smartphone σας. Παρακάτω θα βρείτε το αποτέλεσμα με βάση την επιλογή σας.

Κρατάτε το κινητό με το ένα χέρι

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%b6-%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf2

Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που κρατάει το κινητό του μόνο με το ένα χέρι, είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση. Είστε αυτός που είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει τα πάντα, αλλά με σύνεση, που σας βοηθά να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ωστόσο, είστε ακριβώς το αντίθετο σε θέματα σχέσεων. Προτιμάτε να έχετε αρκετό χρόνο για να καταλάβετε αν χρειάζεστε αυτό το άτομο στη ζωή σας ή όχι, πριν λάβετε μια απόφαση για να ξεκινήσετε μια σχέση. Λόγω αυτού, οι άνθρωποι μπορεί να σας θεωρήσουν ως μοναχικό και εσωστρεφές άτομο.

Κρατάτε το κινητό με το ένα χέρι και με τον αντίχειρα του άλλου πατάτε την οθόνη

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%b6-%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf4

Αυτός ο τρόπος δείχνει τη σοφία σας. Είστε έξυπνοι, σοφοί και λογικοί. Μετράτε τις πράξεις σας πριν κάνετε την πρώτη κίνηση. Έχετε την τάση να σκέφτεστε τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σας, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο να σας εξαπατήσουν.

Ωστόσο, δύσκολα μπορεί κανείς να αποκαλείται σοφός σε θέματα αγάπης. Είστε ο άνθρωπος που παίρνει γρήγορες και απρόσμενες αποφάσεις, που μερικές φορές μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις σας.

Κρατάτε το κινητό με τα δύο χέρια

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%b6-%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf6

Χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια για να κρατήσετε το τηλέφωνο, δείχνετε την αγάπη σας για την ταχύτητα. Είστε γρήγοροι, αποτελεσματικοί και έτοιμοι να λάβετε αποφάσεις αμέσως. Μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε στο ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να ενεργήσετε αποτελεσματικά σε νέες συνθήκες.

Όταν πρόκειται για την αγάπη, η αποτελεσματικότητά σας δεν λειτουργεί τόσο καλά. Συχνά αποτυγχάνετε να προσεγγίσετε κάποιον που σας αρέσει εξαιτίας της βεβαιότητας, η οποία μπορεί να φοβίσει τον εκάστοτε σύντροφό σας.

Κρατάτε το κινητό με το ένα χέρι και με τον δείκτη του άλλου πατάτε την οθόνη

%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%af%ce%b6-%ce%bf-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%bc%cf%80%ce%bf8

Αυτός ο τρόπος έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα σας. Έχετε πληθώρα ιδεών που προσπαθείτε να εφαρμόσετε στη ζωή και το κάνετε αρκετά καλά. Σας αρέσει να είστε μόνοι για να μπορείτε να συγκροτήσετε όλες τις σκέψεις σας και να δημιουργήσετε ένα άλλο αριστούργημα που θα εκπλήξει τον κόσμο!

Στις ερωτικές σχέσεις σας, η δημιουργικότητα μετατρέπεται σε συστολή που συχνά εμποδίζει την ανάπτυξη νέων δεσμών. Ωστόσο, όταν κάποιος σας γνωρίσει καλύτερα, σίγουρα θα εκπλαγεί με την προσωπικότητά σας.

Σχετικά Άρθρα
Άμβλωση…. Συνταγματικό δικαίωμα ή ποινικό αδίκημα;
Άμβλωση…. Συνταγματικό δικαίωμα ή ποινικό αδίκημα;
Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού σήμερα: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το φιλί!
Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού σήμερα: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το φιλί!
Πες την με το όνομά της: Το βίντεο - γροθιά στο στομάχι για τις γυναικοκτονίες που πρέπει να δεις!
Πες την με το όνομά της: Το βίντεο – γροθιά στο στομάχι για τις γυναικοκτονίες που πρέπει να δεις!
Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει: Μου έστελναν μηνύματα με ερωτικές ιστορίες ξαδελφιών
Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει: Μου έστελναν μηνύματα με ερωτικές ιστορίες ξαδελφιών
Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: "Δεν ξέρω πώς θα αντέξω να μην τον κατασπαράξω"
Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: “Δεν ξέρω πώς θα αντέξω να μην τον κατασπαράξω”
Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη αποδεικνύουν ότι υπάρχει στ' αλήθεια "το άλλο σου μισό"
Ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα αποδεικνύουν ότι υπάρχει στ’ αλήθεια “το άλλο σου μισό”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του