Η Τζένη Μπαλατσινού εξηγεί τι χρειάζεται μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδί στα 50

η-τζένη-μπαλατσινού-εξηγεί-τι-χρειάζε

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Vogue και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Σταυροπούλου. Και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της, τη μητρότητα, αλλά και για το λόγο που κράτησε το επίθετό της και στους δύο γάμους της.

Για το επίθετό της και το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν την αποκάλεσαν με το επίθετο του συζύγου, αλλά ήταν πάντα η Τζένη Μπαλατσινού, είπε:

“Απλώς δεν ήταν σκοπός μου να προσθέσω ακόμη ένα επώνυμο. Πόσω μάλλον να αλλάξω το δικό μου. Ξεκίνησα, άλλωστε, να εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα στηριζόμουν στα πόδια μου. Γενικότερα, δεν πίστευα και δεν πιστεύω στην κυρία του κυρίου. Θεωρώ ότι δυο άνθρωποι ενώνονται για να συμπορευτούν και να εξελιχθούν, αυτή είναι η ουσία της σχέσης ή του γάμου. Πιστεύω ότι τα ζευγάρια που έχουν διάρκεια είναι αυτά της ίδια δυναμικής και εξέλιξης, που αφήνονται στην αλήθεια τους. Στο “άφημα” είναι που η σχέση ή ο γάμος ισχυροποιοπύνται. Εκεί που υπάρχει αλήθεια, υπάρχει και χτίζεται εγκυμοσύνη”.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι χρειάζεται μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδί στα 50

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για τη μητρότητα και την εγκυμοσύνη στα 50.

Για το γεγονός ότι είναι μητέρα 4 παιδιών και αν ήταν κάτι που το είχε σκεφτεί ως νέα, είπε: “Ανέκαθεν, ήθελα μεγάλη οικογένεια, γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Ονειρευόμουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι, με παιδιά, ζώα και τα πάντα μέσα. Ήθελα από μικρή να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά. Δε μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου αλλιώς. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μου είναι η οικογένεια και τα παιδιά μου. Ίσως επειδή ακριβώς έχω αυτή τη σταθερή βάση, μπορώ να αντλώ δύναμη και να συνεχίζω”.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου: “Τι χρειάζεται μια γυναίκα για να αποκτήσει παιδί στα 50; Δεν εννοώ από βιολογικής πλευράς”, η Τζένη Μπαλατσινού με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εξήγησε:

“Να νιώσει ότι είναι έτοιμη, ότι ήρθε η στιγμή. Μπορεί να κάνει παιδί στα 20, μπορεί και στα 50, μπορεί να θέλει να συμπορεύεται με έναν σύντροφο χωρίς παιδί ή να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη και όταν μια γυναίκα το νιώθει συνειδητά αυτό, είναι καταλυτικό για οποιαδήποτε φοβία. Δε χρειάζεται κάτι άλλο. Δεν ορίζουν πλέον οι επιταγές της κοινωνίας αν και πότε θα κάνει μια γυναίκα παιδί”.

Διαβάστε επίσης

Τι είναι η νόσος von Willebrand και πώς σχετίζεται με τις έντονες μηνορραγίες;

Κυστική Ίνωση: Για ποιους ασθενείς δεν υπάρχει διαθέσιμη θεραπεία

Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας του Σασμού επιστρέφει με νέο ανατρεπτικό μυθιστόρημα!

Σχετικά Άρθρα
Αυτή η κτηνίατρος αποκαλύπτει τις πέντε ράτσες σκύλων που δεν θα ήθελε με τίποτα κα ιτις πέντε που θα ήθελε - Πολλές οι αντιδράσεις
Αυτή η κτηνίατρος αποκαλύπτει τις πέντε ράτσες σκύλων που δεν θα ήθελε με τίποτα και τις πέντε που θα ήθελε – Πολλές οι αντιδράσεις
Άμεση αντίδραση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα για την 26χρονη στο Βόλο
Άμεση αντίδραση της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα για την 26χρονη στο Βόλο
Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
Ενδοοικογενειακή βία στο Βόλο: Την απειλούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους
Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά κατά του Δήμου Γαύδου – «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»
Η Κλέλια Ρένεση ξεσπά κατά του Δήμου Γαύδου – «Πώς γίνεται να αγαπάς έναν τόπο και να σε αφήνουν εκτεθειμένο»
Τι "κρύβουν" τα χρώματα της... καθημερινότητάς μας
Τι “κρύβουν” τα χρώματα της… καθημερινότητάς μας
Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης
Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του