Η Δέσποινα Βανδή έκανε την πιο έντιμη προσωπική εξομολόγηση, αλλά δέχτηκε τα πιο πικρόχολα σχόλια από τον κόσμο

η-δέσποινα-βανδή-έκανε-την-πιο-έντιμη-π

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, την πιο αποκαλυπτική προσωπική συνέντευξη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μία έντιμη εξομολόγηση, όπου για πρώτη φορά παραδέχεται δημοσίως πως ερωτεύτηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη ενώ ήταν παντρεμένη και θεώρησε τίμιο απέναντι στον εαυτό της, τα παιδιά της και τον τότε άνθρωπό της (τον Ντέμη Νικολαΐδη) να χωρίσει.

Και για να είμαστε ειλικρινείς, λίγοι είναι οι celebrities που προχωράνε σε μια τόσο προσωπική εξομολόγηση, δημοσίως. Λίγοι είναι αυτοί που θα “εκθέσουν” τον εαυτό τους και θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους. Και η Δέσποινα Βανδή το έκανε. Κι αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Ναι, μπορεί η σχέση της με τον Μπισμπίκη να έχει “κουράσει” κάποιους με την τόση προβολή. Ναι, μπορεί κάποιοι να αισθάνονται περίεργα που η τραγουδίστρια είναι τόσο εκδηλωτική ενώ δεν μας είχε “συνηθίσει” τόσο στον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, όμως, γιατί τέτοια κακία και πικρόχολα σχόλια όταν κάποια αποφασίζει να πει την αλήθεια της;

Σάμπως είναι η πρώτη παντρεμένη γυναίκα σε έναν προβληματικό – τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τη συνέντευξή της – γάμο  που ερωτεύεται έναν άλλον άντρα; Και έντιμα χωρίζει για να ζήσει αυτό το καινούριο που ήρθε στη ζωή της;

Αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πως για πολύ καιρό είχε αφήσει τον εαυτό της, οι δικές της προτεραιότητες και ανάγκες είχαν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

“Όταν κάνεις παιδιά όλα αλλάζουν. Αφήνεις τον εαυτό σου πιο πίσω, μπορεί να κάνεις πράγματα τα οποία δεν σε ευχαριστούν απόλυτα αλλά ευχαριστούν τον υπόλοιπο κόσμο και από εκεί που ζούσες εκατό τοις εκατό για τον εαυτό σου καταλήγεις να ζεις πενήντα τοις εκατό, μετά τριάντα, δέκα… και μια μέρα χάνεσαι, χωρίς να το καταλάβεις. Άλλαξα, ρε παιδί μου, όχι μια μέρα ξαφνικά, αλλά αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα”, είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: “Δεν το καταλαβαίνεις. Ασφαλώς καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι καλά αλλά είναι τόσο πολλά αυτά που τρέχουν γύρω σου που επί της ουσίας αποσυντονίζεσαι και το μόνο που κάνεις είναι να κοιτάζεις πώς θα βγει η καθημερινότητα και χάνεις τη μεγάλη εικόνα. Χάνεις τη μεγάλη, ουσιαστική εικόνα του ότι εσύ τελικά δεν είσαι χαρούμενος μέσα σε όλο αυτό. Οπότε, για να μιλήσω για μένα, η αλλαγή δεν έγινε ξαφνικά, αλλά όταν προέκυψε είδα τη διαφορά. Με τι έχει να κάνει η χαρά; Διότι σίγουρα δεν έχει να κάνει ούτε με τα χρήματα ούτε με την εμφάνιση”.

“Για μένα προτεραιότητα ήταν τα παιδιά. Μην ξεχνάς ότι η Μελίνα πάει 19 και από την ώρα που ήρθε στον κόσμο εγώ με άφησα. Μετά γεννήθηκε ο Γιώργος. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να είναι καλά τα παιδιά. Όλος ο κόσμος μου ήταν αυτά. Δεν έδινα καμία σημασία στον εαυτό μου”.

Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω

Και συνέχισε αναφερόμενη στον Βασίλη Μπιμπίκη.

“Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα”, είπε.

Και συνέχισε: “Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή”.

“Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω”, συμπλήρωσε με ειλικρίνεια.

“Νομίζω ότι είναι κάποιος από εκεί πάνω ψηλά που ήθελε να συμβεί αυτό το πράγμα σε μένα. Είναι ο Θεός, είναι το σύμπαν, οι άγγελοι; Δεν ξέρω”, απάντησε χαρακτηριστικά για το αν είναι τύχη όλο αυτό που ζει με τον ηθοποιό.

Εξήγησε επίσης πως δεν ήταν μία γυναίκα που έψαχνε.

“Όχι, όχι. Όταν τον είδα είπα «Χριστέ μου, πόσο όμορφος άντρας είναι αυτός!» και μέχρι εκεί. Αλλά στην επικοινωνία μας άρχισα να νιώθω ότι είναι κάτι άλλο”.

Και για το αν τι νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, ήταν ξεκάθαρη: “Όχι, Νάνσυ, όχι”.

Τα πικρόχολα σχόλια του κόσμου

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για τη γνώμη του κόσμου, ήταν ξεκάθαρη. Δεν τη νοιάζει. Κι ευτυχώς, δηλαδή, γιατί διαφορετικά μετά από αυτή τη συνέντευξη και διαβάζοντας τα σχόλια πολλών, θα την έπαιρνε από κάτω! Αν ρίξεις μια ματιά στα σχόλια κάτω από το θέμα, όπου αναρτήθηκε ή στο Twitter που έγινε μέχρι και trend, θα δεις πως πολλά είναι πικρόχολα.

Για την ηλικία της και που πήγε κι ερωτεύτηκε μεγάλη γυναίκα. Για το ότι θα έπρεπε να ντρέπεται που είναι μάνα με δύο μεγάλα παιδιά και πολλά άλλα σχόλια που – αλήθεια τώρα – μόνο μικροψυχία δείχνουν. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει σε έναν γάμο.

Δεν χρειάζεται τόση κακία και τόση τοξικότητα. Αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν όπως θέλουν, από τη στιγμή που δεν κάνουν κάτι κακό. Και στη συγκεκριμένη συνέντευξη, πέρα από το κομμάτι του Μπισμπίκη, η Βανδή αναφέρθηκε σε μία πραγματικότητα που βιώνουν αρκετές γυναίκες, οι οποίες αφήνουν τον εαυτό τους, ειδικά μετά την απόκτηση των παιδιών. Βάζουν τις δικές τους προτεραιότητες σε δεύτερη μοίρα. Αναφέρθηκε στις γυναίκες που μένουν σε μια κατάσταση που δεν είναι ευτυχισμένες, από συνήθεια και μόνο.

Ναι, η δήλωση ότι ερωτεύτηκε και θεώρησε τίμιο να χωρίσει είναι “πιασάρικη” και τροφή για… κουτσομπολιό. Όμως, η φράση της “Άλλαξα, ρε παιδί μου, όχι μια μέρα ξαφνικά, αλλά αποφάσισα να κάνω ευτυχισμένο τον εαυτό μου, να δώσω σημασία σε μένα“, είναι και η ουσία αυτής της συνέντευξης.

Όλα τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιό που για να είμαστε ειλικρινείς και το ζευγάρι το ίδιο ενίοτε το…τροφοδοτεί!

Δείτε κάποια tweets

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν πέθανε η Μίνα Αδαμάκη»

Ρώτησαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιό της κι εκείνη δίδαξε ευγένεια!

Σχετικά Άρθρα
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα νίκησε και τον διπλό καρκίνο - Η θρυλική τενίστρια είναι πια καθαρή!
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα νίκησε και τον διπλό καρκίνο – Η θρυλική τενίστρια είναι πια καθαρή!
Κατάσκοπος Μαρία Τσάλλα: Φόβος, έκπληξη και σοκ για τον φίλο της στην Ελλάδα
Κατάσκοπος Μαρία Τσάλλα: Φόβος, έκπληξη και σοκ για τον φίλο της στην Ελλάδα
Η 81 ετών Εβραία, Εστέρ Σολ στη σιωπηρή πορεία μνήμης για όλους τους Εβραίους της Ελλάδας που εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα θανάτου
Η 81 ετών Εβραία, Εστέρ Σολ στη σιωπηρή πορεία μνήμης για όλους τους Εβραίους της Ελλάδας που εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα θανάτου
"Μαρία Τσάλλα": Η κατάσκοπος "φάντασμα" με το κατάστημα πλεκτικής στο Παγκράτι και το πιστοποιητικό γέννησης με στοιχεία πεθαμένου βρέφους
“Μαρία Τσάλλα”: Η κατάσκοπος “φάντασμα” με το κατάστημα πλεκτικής στο Παγκράτι και το πιστοποιητικό γέννησης με στοιχεία πεθαμένου βρέφους
Καταδικάστηκε άνδρας για stealthing - Ποια είναι η επικίνδυνη πρακτική που θεωρείται ύπουλο σεξουαλικό έγκλημα
Καταδικάστηκε άνδρας για stealthing – Ποια είναι η επικίνδυνη πρακτική που θεωρείται ύπουλο σεξουαλικό έγκλημα
Σοκάρει η Μπρουκ Σιλντς: Έπεσε θύμα βιασμού από ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ
Σοκάρει η Μπρουκ Σιλντς: Έπεσε θύμα βιασμού από ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του