Γάμοι στα χρόνια του κορωνοϊού: Πώς θα σπάσετε το «φράγμα» των καλεσμένων!

O κορωνοϊός και τα επαναλαμβανόμενα lockdown έχουν επηρεάσει σημαντικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και συχνά δημιουργούν τεράστια αμηχανία στα ζευγάρια που θέλουν να βροντοφωνάξουν τον έρωτά τους σε όλους τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς τους μέσω του γάμου τους. Τα μέτρα κατά της πανδημίας έχουν περιορίσει απίστευτα πολύ τον αριθμό των καλεσμένων και αυτό μόνο θλίψη δημιουργεί…

Το ελληνικό δαιμόνιο ωστόσο δηλώνε και πάλι «παρών» και μέσω μίας καινοτόμας εφαρμογής σε φέρνει κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα τη χαρούμενη αυτή μέρα της ζωής σου έστω και διαδικτυακά με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ο λόγος για το Pixair, την προσωπική εφαρμογή του γάμου, της βάφτισης ή του event σας! Οι καλεσμένοι μοιράζονται μεταξύ τους & μαζί σας φωτογραφικό υλικό, ζωντανά και άμεσα! Γίνονται όλοι μια παρέα, διασκεδάζουν με έναν πρωτότυπο τρόπο και όλο το φωτογραφικό υλικό παραμένει στην διάθεση σας.

Σχετικά άρθρα: «Ο σύζυγός μου με ρωτάει επίμονα για τους πρώην εραστές μου- Nιώθω μεγάλη ντροπή»

– –“Δε μπορώ να αντέξω οικονομικά τη γυναίκα μου που μένει στο σπίτι” – Γιατί όλοι συμφωνούν με αυτόν τον σύζυγο

Ιθύνων νους της εφαρμογής αυτής είναι ένας Θεσσαλονικιός διοργανωτής γάμων, ο Νίκος Βογιατζής. Αρχικά η εν λόγω εφαρμογή Pixair (διαθέσιμη για Android και iOS) δημιουργήθηκε αρχικά ως το φωτογραφικό backstage του γάμου, καθώς οι καλεσμένοι απαθανάτιζαν στιγμές της βραδιάς και τις ανέβαζαν σ’ ένα κλειστό γκρουπ.

Τώρα ωστόσο, λόγω της πανδημίας, μέσω της εφαρμογής αυτής το event του γάμου γίνεται ηλεκτρονικά και όσοι μπαίνουν στην εφαρμογή θα μπορούν να παρακολουθούν αποσπάσματα και βίντεο, αλλά και μεταδόσεις σε πραγματικό χρόνο από την τελετή και τη βραδιά γενικότερα.

3 ειδών γάμοι!

Ο διοργανωτής των event και δημιουργός του pixair είναι εξοχως προνοητικός, γι΄αυτό και έχει σχεδιάσει τρεις εκδοχές γάμων. Μια με τον πραγματικό αριθμό ατόμων που το ζευγάρι θα ήθελε να καλέσει την ημέρα του γάμου του, μια δεύτερη με έναν αρκετά ικανοποιητικό κύκλο καλεσμένων και μια τρίτη για πολύ στενό κύκλο καλεσμένων.

Η εφαρμογή Pixair έχει συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό Belief wedding awards, όπου στην κατηγορία social media και ανάμεσα σε 330 συμμετοχές βρέθηκε στην τελική πεντάδα. Μπορεί λόγω της κατάστασης με την εξέλιξη της πανδημίας να μην ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι, αλλά η «έξυπνη» εφαρμογή από τη Θεσσαλονίκη είναι ήδη στον τελικό.

Σχετικά Άρθρα
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις
Christmas blues: Γιατί δεν είμαι χαρούμενη τα Χριστούγεννα -και πώς θα το αλλάξω
Christmas blues: Γιατί δεν είμαι χαρούμενη τα Χριστούγεννα -και πώς θα το αλλάξω
Γιάννης Μπέζος: "Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί"
Γιάννης Μπέζος: “Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί”
Η Σέλμα Μπλερ ένιωθε αφόρητους πόνους λόγω σκλήρυνσης και ο γιατρός της έλεγε να βρει άντρα!
Η Σέλμα Μπλερ ένιωθε αφόρητους πόνους λόγω σκλήρυνσης και ο γιατρός της έλεγε να βρει άντρα!
8 Χριστουγεννιάτικες συμβουλές για δεσμευμένους και μη που κάνουν τη... διαφορά!
8 Χριστουγεννιάτικες συμβουλές για δεσμευμένους και μη που κάνουν τη… διαφορά!
6 πράγματα που οι γυναίκες κάνουν μόνο με τον άντρα που αγαπάνε
6 πράγματα που οι γυναίκες κάνουν μόνο με τον άντρα που αγαπάνε

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του