«Εκείνος είναι τα πόδια, εγώ είμαι τα μάτια» – Αυτό το ζευγάρι θα σου θυμίσει τι σημαίνει δύναμη ψυχής!

εκείνος-είναι-τα-πόδια-εγώ-είμαι-τα-μά

Το ομαδικό πνεύμα μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και το δίδυμο Melanie Knecht και Trevor Hahn το αποδεικνύει τέλεια! Η Melanie γεννήθηκε με δισχιδή ράχη – που κατά κυριολεξία σημαίνει ράχη με σχισμή και χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης, του νωτιαίου μυελού ή/και των προστατευτικών καλυμμάτων του εγκεφάλου – και χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Trevor έχασε την όρασή του λόγω γλαυκώματος πριν από πέντε χρόνια. Μαζί, έχουν όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν πεζοπορία, ενώ έχουν εξερευνήσει αρκετά βουνά και μονοπάτια του Κολοράντο από τότε που συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac0

«Εκείνος είναι τα πόδια, εγώ είμαι τα μάτια -είμαστε η τέλεια ομάδα! Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε και οι δύο έναν σκοπό και τεράστια ευθύνη ο ένας για τον άλλον», λέει η Melanie, η οποία έχει κατασκηνώσει και εξερευνήσει την ύπαιθρο από την παιδική ηλικία της.

Εκείνος πάντα αγαπούσε τα υπαίθρια αθλήματα και συνέχισε ακόμα και μετά το πρόβλημα με την όρασή του. Όταν βγαίνουν στην άγρια φύση του Κολοράντο, κάποιος συνήθως ασφαλίζει την Melanie στην πλάτη του Trevor και τότε ο ένας εξαρτάται από τον άλλον. Εκείνος περπατάει κατά μήκος της διαδρομής και εκείνη τον καθοδηγεί με τα λόγια της. «Του περιγράφω όλα όσα βλέπω αλλά και το πώς ακριβώς πρέπει να κινηθεί». προσθέτει η Melanie.

%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ac2

Σύμφωνα με το τολμηρό δίδυμο, το καλύτερο κομμάτι της συνεργασίας τους είναι ότι καταφέρνουν να ξεπερνούν εμπόδια που θα φαίνονταν αδύνατα αν δούλευαν ξεχωριστά.

«Με κάνει ευτυχισμένο το γεγονός ότι βοηθάω κάποιον να βιώσει αυτό που μπορούσα να κάνω εγώ σε όλη τη ζωή μου. Το να φτάνει κανείς στην κορυφή ενός βουνού, εκεί που ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να φτάσει, προσφέρει την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Το καλύτερο απ’ όλα είναι να την κάνω να χαμογελάει. Αυτό μου δίνει κίνητρο», καταλήγει ο Trevor.

Σχετικά Άρθρα
Μαρία Μενούνος: "Άκουσα τον Άγιο Νεκτάριο, έκλαιγα με λυγμούς" - Η συγκλονιστική μαρτυρία της
Μαρία Μενούνος: “Άκουσα τον Άγιο Νεκτάριο, έκλαιγα με λυγμούς” – Η συγκλονιστική μαρτυρία της
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%80%ce%bf0
Πώς αντιμετωπίζουμε την κατάθλιψη που είναι ανθεκτική στη θεραπεία;
Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ γυμνή: "Είναι εγωιστικό", "Ιδιωτικό" ή "Απλώς ένα σώμα;"
Εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πάνελ γυμνή: “Είναι εγωιστικό”, “Ιδιωτικό” ή “Απλώς ένα σώμα;”
Ξεσπά η Billie Eilish: «Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι πιο θηλυκά»
Ξεσπά η Billie Eilish: «Φτάνει πια ανόητοι, δεν είμαι ξεπουλημένη επειδή αποφάσισα να ντύνομαι πιο θηλυκά»
Sia: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού!
Sia: Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού!
Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει 25 χρόνια γάμου και στέλνει στον σύζυγό της ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης
Σίντι Κρόφορντ: Γιορτάζει 25 χρόνια γάμου και στέλνει στον σύζυγό της ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του