Η Κατερίνα Μονογυιού το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν μπόρεσε να φυλάξει τα ωάριά της επειδή ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της.
“Ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου και ήθελα να μπω στη διαδικασία να φυλάξω το δικό μου γεννητικό υλικό, τα ωάριά μου. Γιατί είμαι 38 ετών και όπως καταλαβαίνετε όταν θες να μπεις αργότερα σε μια τέτοια διαδικασία το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις τουλάχιστον αυτό. Αφού σου δίνει η επιστήμη τη δυνατότητα”, είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: “Πήγα στη γιατρό μου και μου λέει “Κατερίνα δεν μπορείς να το κάνεις, υπάρχει κόλλημα στον νόμο, επειδή είσαι σε διάσταση όπως και άλλες γυναίκες δεν μπορείτε να κάνετε φύλαξη ωαρίων””.
Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε
Η ίδια, όμως, δεν το έβαλε κάτω, καθώς η επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, είναι μεγάλη.
“Το επόμενο μου βήμα ήταν να επισκεφτώ την κα Νικολακοπούλου, η οποία είναι νομική σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι… Επισκέφτηκα τον κ. Πλεύρη και του έθεσα αυτό το θέμα, ευτυχώς ήταν ενήμερος για αρκετά θέματα από αυτά. Τον τιμάει που είχε την ευαισθησία να αγγίξει αυτό το θέμα μαζί με τον Πρωθυπουργό. Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε αυτές τις γυναίκες και το προχωράμε. Το επόμενο βήμα είναι να ψηφιστεί στη Βουλή. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, δεν μπορείτε να φανταστείτε” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μονογυιού.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, όμως και στον χαμό του αδερφού της Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο δυστύχημα με το πολυτελές αυτοκίνητό του.
«Περιμένουμε από την περιφέρεια να μπουν οι μπάρες στο σημείο που σκοτώθηκε. Έχω πάρει υπόσχεση ότι θα μπουν οι μπάρες. Το ξέρω πάρα πολύ καλά πως κινδυνεύουν οι οδηγοί, αλλά μην μπούμε σε αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο για το δικό μας το παιδί, αλλά για όλους. Η τοποθέτηση ήταν κάτι που θα γινόταν, αλλά ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός, όπως και άλλα παιδιά», είπε.
Διαβάστε επίσης
Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Μάινα από το πρώτο του γύρισμα για τη σειρά
Φωτιά τώρα στον δήμο Σαρωνικού: Έχει μπει στις αυλές των σπιτιών
Google News