Αυτά τα ζώδια είναι πιο ψυχρά και από τον… πάγο!

Υπάρχουν άνθρωποι καλόκαρδοι, ζεστοί που με ένα χαμόγελό τους ή μια κίνησή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλά. Υπάρχουν, όμως και εκείνοι που είναι ψυχροί που δύσκολα θα εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους που είναι πιο… κρύοι και από τον πάγο που έχουμε έξω, ελέω κακοκαιρίας. Σε αυτό παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο ο χαρακτήρας του ανθρώπου και τα ερεθίσματα που έχει πάρει από παιδί ή το περιβάλλον του. Παίζει, όμως, ρόλο και το… ζώδιό του.

Ω ναι. Σου λέει πως αν είσαι ψυχρός σαν τον πάγο, παίζει ρόλο και το ζώδιό σου, αφού κάποια από αυτά χαρακτηρίζονται για την ψυχρότητά τους και τη δυσκολία τους να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους. Ή αν τους κάνεις κάτι, να γίνονται σκληροί απέναντί σου και όσο και αν προσπαθήσεις, δύσκολα θα τους κάνεις να… λιώσουν.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα πιο ψυχρά ζώδια, όπως το διαβάσαμε στο yourtango.com

Δίδυμοι

Είναι απρόβλεπτοι, αυτό το γνωρίζουμε και το έχουμε καταλάβει όσοι τους έχουμε συναναστραφεί. Τη μια στιγμή είναι ζεστοί και φιλόξενοι και την επόμενη μπορούν να γίνουν ψυχροί, αποστασιοποιημένοι, ακόμα και εχθρικοί.

Γιατί όμως οι Δίδυμοι είναι τόσο ψυχροί; Αν τους έχετε πληγώσει ή αν πληγωθεί κάποιος που αγαπάνε, τότε ρυθμίζουν εσκεμμένα τον προσωπικό τους θερμοστάτη στο κρύο και θα φροντίσουν με τις πράξεις τους να σας το δείξουν.

Δεν τους ενδιαφέρει αν έχετε μια καλή δικαιολογία για αυτό που κάνατε. Θα αγνοήσουν εντελώς τα συναισθήματά σας και θα είναι «τοίχος» όταν προσπαθήσετε να τους μιλήσετε.

Καρκίνος

Θεωρείται από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και εύλογα απορείς γιατί ο Καρκίνος είναι στη λίστα με τα “ψυχρά” ζώδια. Γιατί, αν ο στοργικός και άκρως συναισθηματικός Καρκίνος πληγωθεί ή προδοθεί από κάποιον που εμπιστευόταν, τότε γίνεται… πάγος!  Το άτομο που του έκανε κακό, θα είναι σαν να μην υπάρχει και δύσκολα πολύ δύσκολα θα το ξεπεράσει. Οπότε, ως προειδοποίηση, καλό είναι να μην γνωρίσετε αυτή την “ψυχρή” πλευρά του.

Παρθένος

Γιατί οι Παρθένοι είναι τόσο ψυχροί, θα αναρωτηθείτε; Επειδή είναι συγκεντρωμένοι τόσο πολύ σε αυτό που συμβαίνει στο κεφάλι τους και μερικές φορές μπορεί να αγνοήσουν αυτό που συμβαίνει στην καρδιά τους.

Μπορούν να φανούν πολύ έξυπνοι για το καλό τους αλλά την ίδια στιγμή να είναι ψυχροί και χωρίς αίσθηση. Οι Παρθένοι δεν είναι ψυχροί εσκεμμένα. Μπορεί να μην γνωρίζουν καν πώς φαίνονται στους γύρω τους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αρνούνται να αφήσουν τα συναισθήματά τους να γίνουν αιτία για να τους εκμεταλλευτούν. Οπότε, προτιμούν να είναι ψυχροί παρά να λειτουργούν με το θυμικό τους. Τείνουν να πιστεύουν πως το να είσαι πολύ συναισθηματικός ή κολλημένος στο παρελθόν, μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι αδύναμος βλάπτοντας τον τρόπο με τον οποίο τον βλέπουν οι άλλοι.

Ο Αιγόκερως προτιμά να τον βλέπεις ως πρακτικό, λογικό που έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάποιον προς όφελός του, ακόμα κι αν αυτό έχει αρνητική επίδραση στο άλλο άτομο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ψυχρό ζώδιο; Κι, όμως.  Και αυτό διότι προτιμά να κρατά υπό έλεγχο τα συναισθήματά του. Δεν θέλει να σπαταλά καμία εγκεφαλική δύναμη για να βοηθήσει κάποιον με συναισθηματικό πρόβλημα, και το αποφεύγει όσο μπορεί.

Γι’ αυτό αν ποτέ χρειαστείτε έναν ώμο για να κλάψετε, μην το αναζητήσετε σε Υδροχόο.

Διαβάστε επίσης

Παιανία: “Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα και μας λένε να κάνουμε υπομονή!”

Σάλος με έγγραφο του υπουργείου Πολιτισμού – Γυναίκα με “καυτό” μίνι δείχνει πώς να βάλεις αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Σασμός: Βαθιά υπόκλιση στη συγκλονιστική Μαρία Πρωτόπαππα – “Τα σωθικά μου σπάραξες Μαρίνα μου”

Σχετικά Άρθρα
«O σύζυγός μου ελπίζει να πεθάνω για να μη δώσει διατροφή»
«O εν διαστάσει σύζυγός μου ελπίζει να πεθάνω για να μη δώσει διατροφή»
Όταν είστε σε μια σχέση, μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς η οικογένειά σας να τα πηγαίνει καλά με τον σύντροφό σας. Και αυτό είναι απολύτως λογικό!
Όταν οι γονείς σας δεν εγκρίνουν το σύντροφό σας
Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Μέχρι και ντοκιμαντέρ αναλύει τον φημολογούμενο χωρισμό τους
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μέχρι και ντοκιμαντέρ αναλύει τον χωρισμό τους
Six Breaths per Minute: Είναι το σώμα μας πάντα ένας ασφαλής χώρος για να εκφραστούμε ελεύθερα;
Six Breaths per Minute: Είναι το σώμα μας πάντα ένας ασφαλής χώρος για να εκφραστούμε ελεύθερα;
On/off σχέσεις: Όταν πρόκειται για ανακύκλωση ας περιοριστούμε στην οικολογική
On/off σχέσεις: Όταν πρόκειται για ανακύκλωση ας περιοριστούμε στην οικολογική
Τι είναι ο «Kανόνας του Ted Bundy» και γιατί μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για τις γυναίκες
Τι είναι ο «Kανόνας του Ted Bundy» και γιατί μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για τις γυναίκες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του