Είστε έτοιμες να εισάγετε ένα ρετρό στυλ στη συλλογή σας με τα γυαλιά ηλίου; Το Infowoman.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα καταφέρετε: ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι αυτό που χρειάζεστε! Ένα απαραίτητο αξεσουάρ, ένα δροσερό κομμάτι που κάθε κομψή γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προσθέσει επιπλέον πόντους στο στυλ της.

Πριν επενδύσετε σε ένα ζευγάρι βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για το πρόσωπό σας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, επειδή τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου δεν ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου, αλλά είναι η τέλεια επιλογή για τα τετράγωνα και τα οβάλ πρόσωπα.

Beyoncé

Αυτό το σχήμα προσθέτει αμέσως μία χαλαρή, παιχνιδιάρικη πινελιά στο look σας. Επιπλέον, επειδή είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό, σας απαλλάσσει από το υπερβολικό μακιγιάζ. Προτιμήστε πιο φυσικούς τόνους στο πρόσωπο, ένα ροδακινί lip-gloss και αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα.

Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας περιπέτειες; Δείτε τα πιο μοντέρνα ζευγάρια που συγκεντρώσαμε για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μερικές ιδέες.

Γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana, Οπτικά Κύλινδρος (160€)
Γυαλιά ηλίου Fendi
Γυαλιά ηλίου Jimmy Choo
Γυαλιά ηλίου Kaleos Eyehunters
Γυαλιά ηλίου Givenchy
Γυαλιά ηλίου Vogue

 

από Μαρία Ιωαννάτου