Αρχική > Featured > “Στον έρωτα όλα χωράνε” μας λέει η Κατερίνα Ανδρικοπούλου στο νέο της βιβλίο

“Στον έρωτα όλα χωράνε” μας λέει η Κατερίνα Ανδρικοπούλου στο νέο της βιβλίο

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη περνάει από σαράντα κύματα. Όμως, έτσι είναι η ζωή – με τα κάτω της και τα πάνω της. Αυτές τις περιπέτειες θα γνωρίσουμε μέσα από το βιβλίο «Παρασκήνια του Έρωτα» της Κατερίνας Ανδρικοπούλου.

Έρωτας νεανικός, εξερευνητικός και άγουρος ή ώριμος και αργοπορημένος αλλά πάντοτε καλοδεχούμενος, έστω και καθυστερημένα. Έρωτας άδοξος, προδομένος, αίσιος και μετουσιωμένος σε βαθιά ριζωμένη αγάπη, ενσαρκωμένος σε απογόνους ή μεταλλαγμένος σε ρουτίνα και απογοήτευση, ακόμα και διάψευση.

Έρωτας πανδαμάτορας, που αγνοεί ηλικιακά όρια, προκαθορισμένα φύλα, κοινωνικές προσταγές και προσδοκίες, απαιτώντας το δικό του μερίδιο από την πρόσκαιρη ύπαρξή μας.

Ιστορίες-στιγμιότυπα ζωής

Μικρές, αυτόνομες ιστορίες εμπνευσμένες από την ίδια τη ζωή μας, οι οποίες κρύβουν μέσα τους μεγάλες αιώνιες αλήθειες για την περίπλοκη ανθρώπινη φύση, για την αξία της φιλίας, για την αέναη αναζήτηση του έρωτα και της αγάπης, αλλά και για τα παρασκήνιά τους, τα οποία άλλοτε κρύβουν σατιρικά ευτράπελα στιγμιότυπα που προκαλούν το χαμόγελο κι άλλοτε σημαντικές επιπτώσεις στον ευάλωτο ανθρώπινο ψυχισμό που συγκινούν.

Η συγγραφέας, με λόγο απέριττο, μεστό και ενίοτε καυστικό, αποτυπώνει ολοζώντανα την εύθραυστη ανθρώπινη Ψυχή στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να συναντήσει το προαιώνιο άλλο της μισό, τον Έρωτα.

Κατερίνα Ανδρικοπούλου

Τιμή:13,78€ με ΦΠΑ

Σελ.: 226

Άνεμος εκδοτική