Αγαπημένη τραγουδίστρια, που τόσο στους χειμερινούς χώρους παραστάσεών της όσο και στις καλοκαιρινές συναυλίες της, επικρατεί πάντα το αδιαχώρητο. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος το χειμώνα μάς προσκαλεί… να περάσουμε τα βράδια μας στο Hotel Ερμού.

Και φυσικά για τις εμφανίσεις της άλλαξε για ακόμα μία φορά τα μαλλιά της. Από το κοντό ξανθό με το οποίο υποδέχτηκε το κοινό της τον Σεπτέμβριο στην Τεχνόπολη, επέλεξε γένα πιο μακρύ φλούο σε γοητευτικούς μελί χρωματισμούς.

Φέτος λοιπόν θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γι’ αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για αυτά και εκείνους που ξημερώνονται μαζί μας. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.


 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα «δεύτερα κλειδιά» όλων των δωματίων και μας ξεναγεί από όροφο σε όροφο τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, όλο όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα «ενοίκων» κάθε βραδιά στο Hotel Ερμού.

Από δωμάτιο σε δωμάτιο και από ιστορία σε ιστορία χτίζεται ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές, αφού είναι μια ερμηνεύτρια που μπορεί να κινηθεί άψογα σε όλα τα ρεπερτόρια και τα είδη.

Μαζί της στη σκηνή ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques – πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν.
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

Hotel Ερμού

κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 26 Οκτωβρίου.
Ερμού 152 / Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ. Τηλ: 210.3463003

 

από Σοφία Κωστάρα