Το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την έναρξη της νέας θεατρική σεζόν και δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να ανυπομονούμε για όσα θα δούμε στα αθηναϊκά θέατρα τον ερχόμενο χειμώνα. Το Θέατρο του Νέου Κόσμου φέτος παρουσιάζει 26 παραστάσεις και εκτείνει το πρόγραμμά του στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, ενώ εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία του με το Θέατρο Τέχνης.

Πολλές από τις περσινές επιτυχίες επιστρέφουν, ενώ τη σεζόν 2018-2019 το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανοίγει το δρόμο και σε νέες πολυπρόσωπες παραγωγές. Από τον προγραμματισμό δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το εφηβικό θέατρο, αλλά και οι παραστάσεις που προορίζονται ειδικά για παιδιά.

Λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν, το Θέατρο του Νέου Κόσμου δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να προμηθευτεί εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της περιόδου 2018-2019 στη μοναδική τιμή των 7 ευρώ! Η προσφορά ισχύει για τις αγορές εισιτηρίων που θα γίνουν στο διάστημα 11-21 Σεπτεμβρίου και αφορά όλες τις παραγωγές που παρουσιάζονται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου και στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, καθώς και τις δύο συμπαραγωγές με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, από 11 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου, τα ταμεία του Θεάτρου του Νέου Κόσμου (Αντισθένους 7, Αθήνα) και του Θεάτρου Τζένη Καρέζη (Ακαδημίας 3, Αθήνα) θα λειτουργούν καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Στα εισιτήρια της προσφοράς δεν γίνονται αλλαγές.


Δείτε εδώ το πρόγραμμα και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!

από Μαρία Ιωαννάτου