Αρχική > Featured > «Στο σφυρί» σπάνια κομμάτια από περίφημες συλλογές του Alexander McQueen

«Στο σφυρί» σπάνια κομμάτια από περίφημες συλλογές του Alexander McQueen

Περισσότερα από 72 κομμάτια από παλιές παρουσιάσεις του Alexander McQueen, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής “Banshee” Φθινόπωρο/Χειμώνας ’94 και “Dante” Φθινόπωρο/Χειμώνας ’96, πρόκειται να πωληθούν στη δημοπρασία RR της Βοστώνης.

«Είναι μια ιδιωτική συλλογή σπάνιων και μοναδικών αντικειμένων του Alexander McQueen. Αυτή είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία των ανθρώπων να αποκτήσουν ένα μοναδικό τμήμα της ιστορίας της μόδας», δήλωσε ο Bobby Livingston, αντιπρόεδρος της RR Auction.

Τα κομμάτια προς πώληση

To Military Matador Coat του Alexander McQueen

Ανάμεσα στα κομμάτια που θα διατεθούν προς πώληση είναι το Military Matador Coat από το 1996, που υπολογίζεται στα $150.000 και άλλα αντικείμενα, όπως ένα nude silk mesh top με αγκαθωτές λεπτομέρειες από τη συλλογή “The Hunger” Άνοιξη/Καλοκαίρι ’96, που εκτιμάται στα 5.000 δολάρια και ένα ζευγάρι open toe δερμάτινων υποδημάτων από τη συλλογή “Highland Rape” Φθινόπωρο/Χειμώνας ’95, που πωλείται έναντι $5.000.

Τα συγκεκριμένα κομμάτια πωλούνται από την πρώην επικεφαλή του brand McQueen και φίλη του σχεδιαστή, Ruti Danan, η οποία τα διατηρούσε σε καλή κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.