Αρχική > Τι Νέα; > Στο πλευρό της Ελλάδας το Hollywood: Δείτε την καμπάνια υποστήριξης!

Στο πλευρό της Ελλάδας το Hollywood: Δείτε την καμπάνια υποστήριξης!

stars_1

«Η Ελλάδα περνάει μία πολύ κακή οικονομική στιγμή, αλλά ο πολιτισμός και οι ομορφιές παραμένουν»: αυτό είναι ένα από τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στη χώρα μας από το Hollywood, την ώρα των δραματικών διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες!

Με αφορμή όσα συμβαίνουν, το GreekReporter βγάζει ξανά στο προσκήνιο την καμπάνια που ξεκίνησε με τη συμμετοχή μερικών από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη, οι οποίοι μιλούν για τη χώρα μας, καλώντας, παράλληλα, τους τουρίστες να την επισκεφθούν παρά τη δύσκολη συγκυρία.

Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζεράρντ Μπάτλερ, Γουίλ Σμιθ, Τζόντι Φόστερ, Ίθαν Χοκ, Λούσι Λόουλες, Tζέραρντ Μπάτλερ και Στήβεν Σπίλμπεργκ, είναι μερικοί μόνο από εκείνους που μιλάνε για την Ελλάδα, τις ομορφιές της και την αξία της που δεν χαθεί ποτέ!

« Αν όχι τώρα τότε πότε;», διερωτάται το GreekReporter, ενώ, στο βίντεο που κυκλοφορεί, εκτός από τις δηλώσεις της showbiz, προβάλλονται και κάρτες με μηνύματα όπως «Η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ τα 5 χρόνια που πέρασαν, αλλά η χώρα παραμένει ανάμεσα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλο τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας!

Διαβάστε περισσότερα στο entertv.gr