Αρχική > Featured > Στο «Family» θα φας τα πιο νόστιμα γλυκά σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου

Στο «Family» θα φας τα πιο νόστιμα γλυκά σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου

Το όνομά του και μόνο μαρτυρά αυτό που νιώθουμε κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το «Family» στην περιοχή της Βούλας. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος σε συνδυασμό με την «κουκλίστικη» διακόσμηση, σε κάνει να θέλεις το επισκεφθείς ξανά και ξανά για έναν και μόνο λόγο: αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου!

Το «Family» άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2015 και από τότε έγινε το αγαπημένο μας στέκι στα νότια προάστια! Οι λόγοι πολλοί, αν όμως μάς ζητούσαν να ξεχωρίσουμε μόνον έναν, αυτός θα ήταν φυσικά τα πεντανόστιμα γλυκά που σερβίρει.

Την πρώτη φορά που πήγαμε στο «Family» δοκιμάσαμε το υπέροχο Cheese Cake με Nutella, ενώ στην πιο πρόσφατη επίσκεψή μας προτιμήσαμε το αξεπέραστο Μιλφέιγ με παγωτό βανίλια Μαγαδασκάρης, κρέμα φυστίκι και φράουλες μαριναρισμένες σε χυμό μπαχαρικών, που όμοιό του δεν έχουμε δοκιμάσει πουθενά αλλού!

Φυσικά οι γλυκές επιλογές δεν σταματούν εδώ, με το Banoffee με βάση μπισκότο Oreo και παγωτό μπανάνα και την Πάστα Σοκολάτας με λευκή και bitter σοκολάτα σε μπισκοτένια βάση να κατέχουν τα πρωτεία! Χρειάζονται κι άλλες αποδείξεις για να σας πείσουμε ότι το «Family» αποτελεί τον ιδανικό προορισμό κάθε φορά που θέλετε να ενδώσετε σε έναν γλυκό πειρασμό;

Όσοι δεν το έχετε ακόμη επισκεφθεί θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και σίγουρα θα γίνετε θαμώνες του!

Family | Cafe Bar Restaurant

Βασιλέως Παύλου 74, Βούλα

Τηλ: 21 2104 3411

www.family-voula.gr