Πριν από μερικούς μήνες ο Μάρκος Σεφερλής χάρισε χαμόγελα και ελπίδα στη Σπυριδούλα Φατούρου και την κόρη της Άσπα, την οποία πυροβόλησε πριν από μερικά χρόνια ο πατέρας της. Ο ηθοποιός είχε τότε αγοράσει στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειαζόταν, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί με ασφάλεια να κάνει τις θεραπείες της.

Με αφορμή την κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Ακρίτας που ξεκίνησε με αφορμή την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», η μητέρα της Άσπας θέλησε να υπερασπιστεί τον ηθοποιό μέσω Facebook ανταποδίδοντας το καλό που έκανε για την οικογένειά της.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση:

«Κ. Ακρίτα, νιώθω την υποχρέωση να πάρω θέση στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν θα μιλήσω για ό,τι αποφάσισε… εκείνος ξέρει… Θα μιλήσω όμως για εκείνο το “σκουπίδι” που εσείς αποκαλέσατε.

Ε, λοιπόν ακούστε με προσεκτικά: αυτός ο άνθρωπος έκανε την κόρη μου να γελά από τα 4 χρόνια της έως τα 17… τότε δηλαδή που την πυροβόλησε ο πατέρας της.


Όντας στην εντατική, με τη ζωή της να κρέμεται από μια κλωστή, ζήτησε τον Μάρκο… Αυτός ο άνθρωπος εξακολούθησε να κάνει την κόρη μου να γελά, γιατί ήρθε να την δει στο κέντρο αποκατάστασης.

Η Άσπα μου δεν μιλά και δεν κινείται… όμως γελά… και εκείνη την ημέρα γέλασε πάλι με τον δικό της Μάρκο. Και εξακολουθεί να την κάνει να γελά, γιατί της πρόσφερε κάτι που το κράτος και όλοι εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες δεν έχετε κάνει…. ένα μέσο μεταφοράς.

Αφού λοιπόν κρίνετε το κοινό του Μάρκου, αυτομάτως κρίνετε την κόρη μου. Και εδώ βγάζω κυνόδοντες Κ. Ακρίτα… Κρίνετε ένα παιδί με παιδεία, με μόρφωση… Ένα παιδί που έφτασε να είναι καθηλωμένο και που η μόνη της χαρά είναι κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως ο Μάρκος…

Μάθετε λοιπόν από εμένα, μια απλή γυναίκα, πως πρέπει να βουτάτε την γλώσσα σας στο μυαλό σας πριν μιλήσετε. Πριν κατηγορήσετε έναν καλλιτέχνη και το κοινό που τον ακολουθεί. Κρατήστε την (δηθεν) κουλτούρα σας για εσάς… και αν κάτι σας ενοχλεί, μάθετε στην ηλικία που είστε να μιλάτε πρόσωπο με πρόσωπο και όχι κρυμμένη πίσω από την οθόνη… Τάχα πως έχετε θιχτεί γιατί προσβάλει μια γκάμα ανθρώπων… που εσείς τους σέβεστε…

Είστε το λιγότερο αστεία Κ. Ακρίτα…

Με σεβασμό, μια μαμά από το κοινό του κ. Σεφερλή»

από Μαρία Ιωαννάτου